Wanneer:
28 maart 2018 @ 12:00 – 13:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-03-28T12:00:00+02:00
2018-03-28T13:30:00+02:00
Waar:
GroenRijk Rijswijk ('t Haantje)
Laan van 't Haantje 22
Rijswijk 2288 GT
Contact:
Studio Springboon
Voorleescafé Groenrijk 't Haantje @ GroenRijk Rijswijk ('t Haantje) | Rijswijk | Netherlands

Elke laatste woensdag van de maand met andere verhalen en liedjes. De voorleescafe’s zijn geschikt voor kinderen (Tm 5 jaar) en hun ouders/verzorgers. Toegang tot het café is gratis. Na afloop kan er altijd worden geknutseld in het thema van het verhaal.
Elke maand met andere verhalen en liedjes. We lezen tussen 10.00 en 10.30 en tussen 10.30 en 11.30 kan er worden geknutseld.

Faciliteiten zoals kinderstoelen en verschoonmogelijkheden zijn aanwezig. En ook op de menukaart van het tuincafé vind u een gedeelte dat is aangepast op de jongste kinderen.

Het aankomend voorleescafé is op woensdag 28 Maart en staat in het teken van Pasen!

Omdat het bijna Pasen is lezen we vandaag een verhaal over eieren.
Niet zomaar eieren maar wel 1000 met heel veel verschillende kleuren. Deze eieren zijn gelegd door de kippen van Boer Boris.
De kinderhoek toveren we om tot vertelhoek. We lezen ook niet voor uit een boek maar met een echte kamishibai vertelkast.
Dit vertelkastje leent zich goed om voor te lezen voor grotere groepen (tot 15 kinderen) en heeft een interactief karakter. Kom daarom gezellig met papa, mama, opa, oma of de oppas langs bij het tuincafé vanGroenRijk Rijswijk (’t Haantje)

Na het verhaal kun je nog lekker iets knutselen wat met het verhaal te maken heeft. Vandaag kun je je eigen ei versieren.
Tijdens het voorleescafé van Nijntje gaan we eerst het verhaal “Nijntje op de fiets” lezen met de kamishibai. Dit vertelkastje leent zich goed om voor te lezen voor grotere groepen (tot 15 kinderen) en heeft een interactief karakter. Kom daarom gezellig met papa, mama, opa, oma of de oppas langs bij Groenrijk ’t Haantje.

Na het verhaal kun je nog lekker iets knutselen wat met het verhaal te maken heeft.

Toegang tot het voorleescafé is voor reguliere bezoekers gratis en niet bedoeld voor instellingen. Voor het knutselen wordt een bijdrage gevraagd.