Laatst gewijzigd 30 mei 2018.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze verklaring is gesplitst in 2 delen, ten eerste voor de online bezoekers van bloei.info en ten tweede voor (eventuele) samenwerkingspartners van Bloei Delft. Je bent vrij om het te helemaal (of alleen wat op jou van toepassing is) door te lezen. Maar in kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens, die ik krijg over jou of via jou, bij mij in veilige handen zijn.

Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ik, Annemarie Laan-Oorthuizen. De eigenaresse van AnneSuus, gevestigd in Delft, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58416242. Bloei Delft is een initiatief van AnneSuus.

1. Online bezoekers

Persoonsgegevens

De website www.bloei.info is een online platform om informatie te delen die relevant zijn voor gezinnen, (aanstaande) ouders, en kinderen in regio Delft. Via deze website kun je reacties achter laten onder blogs om de website op deze manier te verrijken met jouw eigen tips en advies of om deel te nemen aan een winactie. Daarnaast kun je contact opnemen met mij via het contactformulier. Door op deze manieren contact op te nemen ontvang ik de naam en het emailadres dat jij hebt ingevuld. Deze gegevens gebruik ik alleen zelf. Bijvoorbeeld om een antwoord te geven op jouw reactie.

Beveiliging digitale gegevens

De website bloei.info is gekoppeld aan Google Analytics. Alleen ik heb inzicht in deze gegevens. Zo kan ik bijvoorbeeld zien hoe vaak en hoe lang de website wordt bezocht of welke artikelen populair zijn. Dit gebruik ik om de content van de website te optimaliseren. Ik heb een verwerkersovereenkomst gesloten met Google Analytics waarin zij aangeven dat ze de gegevens die zij verzamelen, verwerken en opslaan hebben beveiligd en dat die vertrouwelijk blijven. De gegevens blijven 36 maanden bewaart in Google Analytics, daarna worden zij verwijderd.

De website www.bloei.info wordt gehost door Argeweb en is gemaakt in WordPress. Via Argeweb maak ik gebruik van een Comodo SSL Certificaat. Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de bloei.info en de internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer). Voor design en technische ondersteuning bij het onderhoud van de website werk ik samen met Alice van den Dool van Studio Zomereik. Zij heeft toegang tot de website. De Bloei Bloggers die bloggen voor Bloei Delft hebben ook toegang tot de website, maar in een beperkte functierol waarin ze niet meer kunnen dan blogs schrijven en hun eigen profiel aanpassen.

Voor zover ik weet, bewaar ik geen cookies.

Social media

In het verlengde van de website maak ik gebruik van social media account op Facebook, Instagram en Twitter. Alles wat we via Facebook Messenger, Instagram Direct Message of Twitter bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij beiden Ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Mocht het gaan om een winactie op social media dan neem ik contact met u op rondom de winactie. Uw gegevens gebruik ik niet voor een ander doel.

Nieuwsbrief

Maandelijks stuur ik thema nieuwsbrieven uit via Mailchimp om u op de hoogte te brengen van relevant nieuws, weetjes en tips voor de doelgroep van Bloei. Je kunt je hiervoor inschrijven via het inschrijfformulier op de website of social media met naam en emailadres. Ik heb een verwerkersbijeenkomst getekend met Mailchimp waarin zij aangeven jouw privacy te waarborgen. U kunt zich ten alle tijden uitschrijven voor deze nieuwsbrief of uw gegevens aanpassen via de links die onderaan elke nieuwsbrief in de voetnoot staan vermeld. Ook kun je mij hierover een email sturen.

Affiliatie

Op mijn website en in de nieuwsbrief vind je soms affiliate links in blogposts. Als dit zo is, dan staat dit altijd onderaan de betreffende blog vermeld. Als je klikt op één van deze links en je koopt vervolgens iets, dan ontvang ik een klein percentage van het verkoopbedrag. Dit is voor mij een manier om de kosten rondom de website te kunnen dekken. Deze links heten affiliate links. Ik werk samen met affiliate partnerprogramma’s van Trademarker, Daisycon en bol.com. Deze websites behouden jouw gegevens een aantal dagen. Ze gebruiken deze gegevens om gericht te kunnen adverteren. Mocht je dit niet op prijs stellen, accepteer dan de cookies niet of klik niet op de links. Meer uitleg over affiliate links kun je lezen in de disclaimer.

Jouw rechten

Ik respecteer jouw privacy en ga vertrouwelijk om met al je gegevens. Mocht je ergens inzicht in willen hebben of mij willen vragen gegevens te verwijderen dan kun je hier altijd contact met mij over opnemen. Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

2. Samenwerkingspartners

Persoonsgegevens

Uw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres, telefoonnummer en social media accounts) zijn voor mij en voor mij alleen. Ik gebruik deze om contact te houden rondom een samenwerking. Ziet u na het eerste contact en oriëntatie af van een samenwerking dan is dat prima en verdwijnen uw eventuele gegevens uit mijn systeem.

Bij het aanmaken van een online profiel op Bloei.info vermeld ik openbaar de contactgegevens van uw bedrijf, initiatief of instelling zoals vermeld op uw eigen website of social media accounts, zodat bezoekers van de website u goed kunnen vinden. Het aanmaken van een profiel kan op aanvraag van u zijn, maar kan ik ook uit eigen initiatief aanmaken omdat het doel is de website zo compleet mogelijk te laten zijn. Ik breng u hier altijd over op de hoogte per email zodat u inspraak heeft op wat er in het profiel geplaatst wordt.

Verwerken persoonsgegevens

Mochten we gaan samenwerken (adverteren, review, social media posts, blogpost, goodiebag, of via welke dienst dan maar ook van Bloei Delft) dan kan ik vragen om meer gegevens als dat nodig is. Alles wat is geschreven en gezegd blijft bij mij. Ik vraag alleen naar zaken die van belang zijn voor onze samenwerking. Mocht ik informatie moeten delen rondom u of uw bedrijf in het kader van de samenwerking dan is dat alleen met uw toestemming.

Beveiliging digitale gegevens
Bij wet wordt van mij verlangd dat ik uw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Alles wat we via WhatsApp of Facebook Messenger bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij beiden Ja op zeiden als gebruikers van die diensten.

Email en sms beheer ik via mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon, tablet en computer. Deze zijn beveiligd met een wachtwoord.

Facturen en administratie, waarin ook uw gegevens vermeld staan, bewaar ik in mijn Google Drive. Een dienst die de privacy en beveiliging strikt naleeft en waarborgt.

Nieuwsbrief

Als u met uw bedrijf, initiatief, of instelling een openbaar profiel vermeld heeft staan op bloei.info, of als we hebben samengewerkt dan stuur ik u wanneer u daarmee akkoord bent nieuwsbrieven toe via Mailchimp. Via de nieuwsbrieven breng ik u op de hoogte van ontwikkelingen rondom Bloei en (nieuwe) mogelijkheden om samen te werken met Bloei. Hiervoor gebruik ik uw naam en emailadres. Ik heb een verwerkersbijeenkomst getekend met Mailchimp waarin zij aangeven uw privacy te waarborgen. U kunt zich ten alle tijden uitschrijven voor deze nieuwsbrief of uw gegevens aanpassen via de links die onderaan elke nieuwsbrief in de voetnoot staan vermeld. Ook kunt u mij hierover een email sturen.

Termijnen waarop ik gegevens bewaar
Ik zal uw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is, of tot dat u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief. Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Maar verder zal ik gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk voor de samenwerking.

Uw rechten
Ik respecteer uw privacy en ga vertrouwelijk om met al uw gegevens. Mocht u ergens inzicht in willen hebben of mij willen vragen gegevens te verwijderen dan kunt u hier altijd contact met mij over opnemen. Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kunt u altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.