Bloei Agenda

De Bloei Agenda Delft staat vol met leuke activiteiten voor gezinnen die plaats vinden in en rondom Delft. Zoals theatervoorstellingen, rommelmarkten, open dagen, boeken- en kledingbeurzen en activiteiten in de natuur. Maar er staan ook events in vermeld voor zwangeren. Je kunt in de agenda rondbladeren op datum. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gerichter zoeken door links boven voor een Categorie te kiezen of onder Labels de leeftijd van je kind te selecteren. Naast deze agenda op de website, publiceren we op onze Facebook pagina (bijna) elke vrijdag een Weekend Activiteiten Overzicht. Een berichtje waarin we onder de aandacht brengen wat er voor leuks te doen is voor gezinnen in en rond Delft.

Zelf toevoegen aan de Bloei Agenda Delft

Het leuke van de Bloei Agenda is dat je ook altijd zelf een event kunt toevoegen. Door rechtsboven op het groene knopje ‘Post your event’ te klikken verschijnt er een formulier. Deze kun je vervolgens invullen met alle informatie rondom het event en dan insturen. Als het event past binnen de Bloei Agenda zal deze worden goedgekeurd en verschijnen op deze pagina.

jan
18
vr
2019
Woestzoeker (8+) @ Theater de Veste
jan 18 hele dag
Woestzoeker (8+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Eerst viel het wel mee en werden alleen onze spulletjes kleiner en kleiner. De tafel, de stoel. Maar toen even later ook het bed en de lampen begon te krimpen, kregen we er wel genoeg van. Toen plots ook papa en mama krompen was het hek helemaal van de dam.

Van de makers van Zilveren Krekelwinnaar ‘Bekdichtzitstil’: “Soms ben je compleet sprakeloos na een voorstelling.” (Theaterkrant *****)

vrijdag 18 januari – 19.30 uur
jeugd € 12,50 | volwassenen € 16,50

Theater Artemis en Theater Antigone – Woestzoeker (8+) @ Theater de Veste
jan 18 @ 19:30 – 22:30
Theater Artemis en Theater Antigone - Woestzoeker (8+) @ Theater de Veste

Een vrolijk van de pot gerukte voorstelling over de groeiende sociale ongelijkheid

Eerst viel het wel mee en werden alleen onze spulletjes kleiner en kleiner. De tafel, de stoel. Maar toen even later ook het bed en de lampen begon te krimpen, kregen we er wel genoeg van. Toen plots ook papa en mama krompen was het hek helemaal van de dam. Van de makers van Zilveren Krekelwinnaar ‘Bekdichtzitstil’: “Soms ben je compleet sprakeloos na een voorstelling.” (Theaterkrant *****)

https://www.facebook.com/events/244225613014447/

feb
3
zo
2019
Hallo Familie (8+) @ Theater de Veste
feb 3 hele dag
Hallo Familie (8+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Over je ouders en andere wonderlijke wezens

Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is er om op te passen. De nacht is lang en jij kunt niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met knuffels die tot leven komen, ouders die op hun handen gaan lopen en een oom die verandert in een boom. Hierna ga je heel anders naar je familie kijken. Hoe, dat blijft nog een verrassing… Weer een toffe voorstelling van het jeugdtheatergezelschap Maas Theater en Dans.

Workshop: ooit weleens je vader of je moeder willen zijn? In deze workshop kan het. We maken portretten van zelf verzonnen families, dansen op tafel en eindigen in een avontuurlijk familiediner.

zondag 3 februari – 14.30 uur
jeugd € 14,50 | volwassenen € 18,50

Maas theater en dans – Hallo Familie (8+) @ Theater de Veste
feb 3 @ 14:30 – 17:30
Maas theater en dans - Hallo Familie (8+) @ Theater de Veste

Over je ouders en andere wonderlijke wezens

Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is er om op te passen. De nacht is lang en jij kunt niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met knuffels die tot leven komen, ouders die op hun handen gaan lopen en een oom die verandert in een boom. Hierna ga je heel anders naar je familie kijken. Hoe, dat blijft nog een verrassing…

Workshop: ooit weleens je vader of je moeder willen zijn? In deze workshop kan het. We maken portretten van zelf verzonnen families, dansen op tafel en eindigen in een avontuurlijk familiediner. De workshop begint om 13.00 uur (duur 1 uur).

https://www.facebook.com/events/986630981513058/

feb
6
wo
2019
Dikkie Dik en ik (2+) @ Theater de Veste
feb 6 hele dag
Dikkie Dik en ik (2+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Tijdens het Peuterfestival verandert de foyer van Theater de Veste in een kabouterbos waar peuters en kleuters voor en na de voorstellingen lekker kunnen spelen. Er zijn verschillende voorstellingen voor peuters en kleuters te zien, waaronder:

Dikkie Dik en ik (2+)

Hoe is het… om Dikkie Dik te zijn?
In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich via interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Met fysiek spel, veel slapstick en een gezonde dosis humor komt de wereld van Dikkie Dik tot leven. De acteurs spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid en kruipen in de huid van de beroemde oranje kat. Maar is hun fantasie niet te groot? Zie jij wat ik zie? En waar is de echte Dikkie Dik?

10.30 & 14.30 uur – jeugd € 8,50 | volwassenen € 12,00

Het Zigeunermeisje, huilend op een steen (2+) @ Theater de Veste
feb 6 hele dag
Het Zigeunermeisje, huilend op een steen (2+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Tijdens het Peuterfestival verandert de foyer van Theater de Veste in een kabouterbos waar peuters en kleuters voor en na de voorstellingen lekker kunnen spelen. Er zijn twee voorstellingen waaronder:

Het zigeunermeisje, huilend op een steen (2+)

Een feest van herkenning
Er zat een klein Zigeunermeisje huilend op een steen, helemaal alleen. Ze heeft er genoeg van! Ze houdt helemaal niet van huilen. Waarom zit ze nou toch ook in zo’n verdrietig liedje. Zat ze maar in een vrolijker liedje. Een grappige, muzikale voorstelling vol oud Hollandse liedjes en vreemde figuren.

Om 9.30, 11.30 & 13.30 uur

feb
15
vr
2019
Aladdin (7+) @ Theater de Veste
feb 15 hele dag
Aladdin (7+) @ Theater de Veste | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Heerlijke familiemusical verbeeldt sprookje uit Duizend-en-een-nacht

Het lefgozertje Aladdin probeert in een betoverde stad een mooie Arabische prinses uit handen van een boze tovenaar te redden, met hulp van de geest uit een magische wonderlamp. Laat je meevoeren naar de magische wereld van Aladdin in deze nieuwe familiemusical, gebaseerd op het wereldberoemde sprookje van Duizend-en-een-nacht. Een voorstelling van het magische gezelschap Theater Terra.

vrijdag 15 februari – 19.00 uur
jeugd € 14,50 | volwassenen € 18,50

Aladdin (7+) – Theater Terra @ Theater de Veste
feb 15 @ 19:30 – 22:30
Aladdin (7+) - Theater Terra @ Theater de Veste

Heerlijke familiemusical verbeeldt sprookje uit Duizend-en-een-nacht

Het lefgozertje Aladdin probeert in een betoverde stad een mooie Arabische prinses uit handen van een boze tovenaar te redden, met hulp van de geest uit een magische wonderlamp. Laat je meevoeren naar de magische wereld van Aladdin in deze nieuwe familiemusical, gebaseerd op het wereldberoemde sprookje van Duizend-en-een-nacht.

https://www.facebook.com/events/257683154804233/

feb
24
zo
2019
Curious Sunday – Another Kind of Blue | David Middendorp @ Theater de Veste
feb 24 @ 14:30 – 17:30
Curious Sunday - Another Kind of Blue | David Middendorp @ Theater de Veste

David deelt graag zijn technologie fascinatie

Bitcoins, Tesla’s in de ruimte, artificial intelligence en virtual reality zijn nog een maar een aantal termen die we steeds vaker voorbij horen komen in het nieuws. Tijdens ‘Curious Sunday’ bespreken we een actueel onderwerp op gebied van technologie en linken dit aan een van de nieuwe projecten waar choreograaf David Middendorp zich mee bezighoudt.

https://www.facebook.com/events/2094454327479160/

mrt
10
zo
2019
Floris (5+) @ Theater de Veste
mrt 10 hele dag
Floris (5+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Over moed en heldendom, je eigen kracht vinden en je dromen waarmaken

Ga mee naar de Middeleeuwen, naar een wereld van forten en kastelen. Om via de Renaissance en de Barok weer in het heden te belanden. In een prachtige setting komen dans, muziek, theater en goochelkunst samen. Een verrassende reis door de geschiedenis, waarin stereotypen als de dappere ridder op zijn witte paard en de smachtende jonkvrouw in de kerktoren worden verheerlijkt, maar ook hilarisch onderuit worden gehaald.

zondag 10 maart – 14.30 uur
jeugd € 13,50 | volwassenen € 15,00