Bloei Agenda

De Bloei Agenda Delft staat vol met leuke activiteiten voor gezinnen die plaats vinden in en rondom Delft. Zoals theatervoorstellingen, rommelmarkten, open dagen, boeken- en kledingbeurzen en activiteiten in de natuur. Maar er staan ook events in vermeld voor zwangeren. Je kunt in de agenda rondbladeren op datum. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gerichter zoeken door links boven voor een Categorie te kiezen of onder Labels de leeftijd van je kind te selecteren. Naast deze agenda op de website, publiceren we op onze Facebook pagina (bijna) elke vrijdag een Weekend Activiteiten Overzicht. Een berichtje waarin we onder de aandacht brengen wat er voor leuks te doen is voor gezinnen in en rond Delft.

Zelf toevoegen aan de Bloei Agenda Delft

Het leuke van de Bloei Agenda is dat je ook altijd zelf een event kunt toevoegen. Door rechtsboven op het groene knopje ‘Post your event’ te klikken verschijnt er een formulier. Deze kun je vervolgens invullen met alle informatie rondom het event en dan insturen. Als het event past binnen de Bloei Agenda zal deze worden goedgekeurd en verschijnen op deze pagina.

feb
6
wo
2019
Dikkie Dik en ik (2+) @ Theater de Veste
feb 6 hele dag
Dikkie Dik en ik (2+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Tijdens het Peuterfestival verandert de foyer van Theater de Veste in een kabouterbos waar peuters en kleuters voor en na de voorstellingen lekker kunnen spelen. Er zijn verschillende voorstellingen voor peuters en kleuters te zien, waaronder:

Dikkie Dik en ik (2+)

Hoe is het… om Dikkie Dik te zijn?
In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich via interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Met fysiek spel, veel slapstick en een gezonde dosis humor komt de wereld van Dikkie Dik tot leven. De acteurs spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid en kruipen in de huid van de beroemde oranje kat. Maar is hun fantasie niet te groot? Zie jij wat ik zie? En waar is de echte Dikkie Dik?

10.30 & 14.30 uur – jeugd € 8,50 | volwassenen € 12,00

Het Zigeunermeisje, huilend op een steen (2+) @ Theater de Veste
feb 6 hele dag
Het Zigeunermeisje, huilend op een steen (2+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Tijdens het Peuterfestival verandert de foyer van Theater de Veste in een kabouterbos waar peuters en kleuters voor en na de voorstellingen lekker kunnen spelen. Er zijn twee voorstellingen waaronder:

Het zigeunermeisje, huilend op een steen (2+)

Een feest van herkenning
Er zat een klein Zigeunermeisje huilend op een steen, helemaal alleen. Ze heeft er genoeg van! Ze houdt helemaal niet van huilen. Waarom zit ze nou toch ook in zo’n verdrietig liedje. Zat ze maar in een vrolijker liedje. Een grappige, muzikale voorstelling vol oud Hollandse liedjes en vreemde figuren.

Om 9.30, 11.30 & 13.30 uur