Bloei Agenda

De Bloei Agenda Delft staat vol met leuke activiteiten voor gezinnen die plaats vinden in en rondom Delft. Zoals theatervoorstellingen, rommelmarkten, open dagen, boeken- en kledingbeurzen en activiteiten in de natuur. Maar er staan ook events in vermeld voor zwangeren. Je kunt in de agenda rondbladeren op datum. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gerichter zoeken door links boven voor een Categorie te kiezen of onder Labels de leeftijd van je kind te selecteren. Naast deze agenda op de website, publiceren we op onze Facebook pagina (bijna) elke vrijdag een Weekend Activiteiten Overzicht. Een berichtje waarin we onder de aandacht brengen wat er voor leuks te doen is voor gezinnen in en rond Delft.

Zelf toevoegen aan de Bloei Agenda Delft

Het leuke van de Bloei Agenda is dat je ook altijd zelf een event kunt toevoegen. Door rechtsboven op het groene knopje ‘Post your event’ te klikken verschijnt er een formulier. Deze kun je vervolgens invullen met alle informatie rondom het event en dan insturen. Als het event past binnen de Bloei Agenda zal deze worden goedgekeurd en verschijnen op deze pagina.

mrt
10
zo
2019
Floris (5+) @ Theater de Veste
mrt 10 hele dag
Floris (5+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Over moed en heldendom, je eigen kracht vinden en je dromen waarmaken

Ga mee naar de Middeleeuwen, naar een wereld van forten en kastelen. Om via de Renaissance en de Barok weer in het heden te belanden. In een prachtige setting komen dans, muziek, theater en goochelkunst samen. Een verrassende reis door de geschiedenis, waarin stereotypen als de dappere ridder op zijn witte paard en de smachtende jonkvrouw in de kerktoren worden verheerlijkt, maar ook hilarisch onderuit worden gehaald.

zondag 10 maart – 14.30 uur
jeugd € 13,50 | volwassenen € 15,00