Bloei Agenda

De Bloei Agenda Delft staat vol met leuke activiteiten voor gezinnen die plaats vinden in en rondom Delft. Zoals theatervoorstellingen, rommelmarkten, open dagen, boeken- en kledingbeurzen en activiteiten in de natuur. Maar er staan ook events in vermeld voor zwangeren. Je kunt in de agenda rondbladeren op datum. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gerichter zoeken door links boven voor een Categorie te kiezen of onder Labels de leeftijd van je kind te selecteren. Naast deze agenda op de website, publiceren we op onze Facebook pagina (bijna) elke vrijdag een Weekend Activiteiten Overzicht. Een berichtje waarin we onder de aandacht brengen wat er voor leuks te doen is voor gezinnen in en rond Delft.

Zelf toevoegen aan de Bloei Agenda Delft

Het leuke van de Bloei Agenda is dat je ook altijd zelf een event kunt toevoegen. Door rechtsboven op het groene knopje ‘Post your event’ te klikken verschijnt er een formulier. Deze kun je vervolgens invullen met alle informatie rondom het event en dan insturen. Als het event past binnen de Bloei Agenda zal deze worden goedgekeurd en verschijnen op deze pagina.

mrt
23
za
2019
De Gruffalo (3+) @ Theater Zuidplein
mrt 23 @ 14:00 – 15:00
De Gruffalo (3+) @ Theater Zuidplein

Spannende en komische bewerking van het gelijknamige kinderboek. Een kleine muis verzint de Gruffalo om andere dieren af te schrikken. Maar dan staat de muis ineens oog in oog met zijn eigen supergriezelige verzinsel.

https://www.facebook.com/events/227050654753925/

mrt
24
zo
2019
Lev (6+) @ Theater de Veste
mrt 24 hele dag
Lev (6+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Lev is stomvervelend en rent het huis uit, weg van zijn boze moeder. Hij loopt een rugbyteam tegen het lijf, dat een Maori-haka-lied staat te oefenen. Lev zingt uit volle borst mee. Vanaf dan belandt hij van de ene gezongen wereld in de andere. Een uitbundige voorstelling, waarin het publiek lekker mee mag zingen.

Theater Sonnevanck won de afgelopen vijf jaar zeven Zilveren Krekels en in 2016 met ‘Bromance’ de Gouden Krekel.

zondag 24 maart – 14.30 uur
jeugd € 12,50 | volwassenen € 16,50

mrt
31
zo
2019
Alone@Home (8+) @ Theater de Veste
mrt 31 hele dag
Alone@Home (8+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Het perfecte en gevaarlijkste uitje voor de hele familie

Twee kinderen zijn alleen thuis, wanneer twee stuntelige criminelen hun huis proberen binnen te dringen. Lukt het om de inbrekers te slim af te zijn met valstrikken en boobytraps? ‘Alone@Home’ is een verrukkelijke familiekomedie met slapstick, aanstekelijke livemuziek, spannende stunts én natuurlijk een knipoog naar de bijna gelijknamige filmklassieker. En een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid.

zondag 31 maart – 14.30 uur
jeugd € 17,50 | volwassenen € 20,00

apr
7
zo
2019
Unboxing Ballet door Het Nationale Ballet (8+) @ Theater de Veste
apr 7 hele dag
Unboxing Ballet door Het Nationale Ballet (8+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Prachtige danstalenten

De Junior Company koppelt toprepertoire uit het klassiek ballet aan nieuw werk van eigentijdse choreografen. Je ziet vijf verschillende werken waaronder ‘Paquita Suite’ van Rachel Beaujean. “Bengaals vuurwerk van spitzenvariaties”, schreef de Volkskrant daarover. Ook staat een korte choreografie van Hans van Manen en een nieuw werk van Ernst Meisner op het programma in Theater de Veste

Openbare les en meet & greet
Om 13.30 uur kun je naar de gratis openbare les door een balletmeester. De les wordt gegeven op het toneel en je kunt in de zaal plaatsnemen om te kijken.

zondag 7 april – 14.30 uur
jeugd € 15,00 | volwassenen € 18,50

mei
12
zo
2019
Curious Sunday – Suza’s wereld (8+) @ Theater de Veste
mei 12 hele dag
Curious Sunday - Suza's wereld (8+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

David Middendorp is een bekende choreograaf die internationaal hoge ogen gooide tijdens verschillende danstalentenjachten in Amerika en Engeland. Hij is een meester in het combineren van dans en technologie waarbij je je ogen uitkijkt.

Samen met zijn dochter kwam David op het idee om een virtuele wereld te bouwen waarin kinderen door een fantasieland reizen en door middel van technologie interacties aangaan met draken, treinsporen en virtuele doolhoven. Kinderen tekenen een landschap waar ze vervolgens levensgroot doorheen reizen. Doen jullie mee?

zondag 12 mei – 13.00 uur
Jeugd € 10,00 | volwassenen gratis

jun
8
za
2019
Schippop 2019 @ Tiendweg
jun 8 @ 13:30 – jun 9 @ 00:00
Schippop 2019 @ Tiendweg

Intiem, waanzinnig goede sfeer, interessante line-up, gratis. Het zijn de ingrediënten voor het meest toffe festival van Midden Delfland. Hou onze Facebook pagina in de gaten voor meer info over de 20e editie in 2019!

https://www.facebook.com/events/643642629313978/

jun
10
ma
2019
De Vreemde Vogel presenteert: Pluimage Festival 2019 @ De Vreemde Vogel
jun 10 @ 11:00 – 21:00
De Vreemde Vogel presenteert: Pluimage Festival 2019 @ De Vreemde Vogel

ZIN IN EEN VREEMD FEESTJE?!

Op maandag 10 juni 2019 (Tweede Pinksterdag) vindt voor de vierde keer PLUIMAGE FESTIVAL plaats!

De Vreemde Vogel presenteert een dag lang de fijnste muziek, de gekste acts voor jong&oud, het heerlijkste eten&drinken en natuurlijk de mooiste en intiemste locatie!

—————
DE LINE-UP…. wordt nog aan gewerkt.
Heb je tips? Stuur ons een mailtje!

————–

Kijk voor alle info over Pluimage Festival 2018 op: www.devreemdevogel.nl/pluimage

————–

Zou je willen meehelpen op ons superleuke festival? Stuur dan ook een mailtje naar festival@devreemdevogel.nl.
Een shirt, BBQ, muntje, een vrijkaartje en héél veel liefde is wat we je kunnen bieden!

————–

De eerste drie jaar waren uitverkocht, dus zorg dat je het goed in de gaten houdt!

—————

Meld je aan bij ons Facebook event en zie wie van je vrienden nog meer gaan, blijf op de hoogte van nieuwe bekendmakingen, zie de voorpret van de bands&acts, zie alle foto’s van de 2018 editie en maak kans om ná het festival in je bedje in één van onze te gekke slaapplekken te kruipen!

————–

Vind ons ook op Instagram met: #devreemdevogel #pluimage

Tot dan!

De Vreemde Vogel – Van Baerlestraat 252 – Vlaardingen

https://www.facebook.com/events/2050392865234762/