Bloei Agenda

De Bloei Agenda Delft staat vol met leuke activiteiten voor gezinnen die plaats vinden in en rondom Delft. Zoals theatervoorstellingen, rommelmarkten, open dagen, boeken- en kledingbeurzen en activiteiten in de natuur. Maar er staan ook events in vermeld voor zwangeren. Je kunt in de agenda rondbladeren op datum. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gerichter zoeken door links boven voor een Categorie te kiezen of onder Labels de leeftijd van je kind te selecteren. Naast deze agenda op de website, publiceren we op onze Facebook pagina (bijna) elke vrijdag een Weekend Activiteiten Overzicht. Een berichtje waarin we onder de aandacht brengen wat er voor leuks te doen is voor gezinnen in en rond Delft.

Zelf toevoegen aan de Bloei Agenda Delft

Het leuke van de Bloei Agenda is dat je ook altijd zelf een event kunt toevoegen. Door rechtsboven op het groene knopje ‘Post your event’ te klikken verschijnt er een formulier. Deze kun je vervolgens invullen met alle informatie rondom het event en dan insturen. Als het event past binnen de Bloei Agenda zal deze worden goedgekeurd en verschijnen op deze pagina.

nov
17
za
2018
Intocht 2018 – Zaandijk @ Zaanse Schans
nov 17 @ 12:00 – 14:00
Intocht 2018 - Zaandijk @ Zaanse Schans

Mijn intocht dit jaar is in Zaandijk en op de Zaanse Schans. Samen met alle pieten zal ik rond 12 uur de eerste voet aan wal zetten in deze prachtige en typische Hollandse omgeving. Komen jullie ook? Of kijk je op TV? Laat het me weten door even op “aanwezig” te klikken. Dag Hoor! Groeten van Sint Nicolaas.

(wil je meer weten over dit gebied waar ik aan kom? Kijk dan even bij Bureau Toerisme Laag Holland)

https://www.facebook.com/events/966279193577082/

nov
24
za
2018
Sint en het stoffige Sprookjesboek @ Forum Kwadraat (Voorburg)
nov 24 @ 13:30 – 14:45
Sint en het stoffige Sprookjesboek @ Forum Kwadraat (Voorburg)

Na het grote succes van Sint en de pittige Pito-toets vorig jaar, presenteert Stichting Sint Nicolaas Evenementen dit jaar vol trots de voorstelling Sint en het stoffige Sprookjesboek. Een voorstelling vol leuke liedjes, mooie prinsessen, grappige momenten en natuurlijk de pieten. Ouderwets genieten van het mooiste feest van het jaar: het Sinterklaasfeest.

https://www.facebook.com/events/436183853479094/

dec
2
zo
2018
Hulp-Sinterklaas (3+) @ Theater de Veste
dec 2 hele dag
Hulp-Sinterklaas (3+) @ Theater de Veste  | Delft | Zuid-Holland | Nederland

Waar blijft de Sint?

De Kidz-dj en zijn beste vriendin zorgen samen voor een gezellig feest voordat Sinterklaas arriveert. Als ze erachter komen dat er een verkeerde datum in de uitnodiging is gezet, ontstaat er paniek! Komt de Sint nu wel? Uiteindelijk wordt er aan de deur geklopt. Maar is dit wel de echte? En waar is de beste vriendin van de Kidz-dj? Hilariteit, spanning en muziek tijdens dit Kidz-dj Sinterklaasfeestje.

zondag 25 november – 13.00 & 15.00 uur
jeugd € 9,00 | volwassenen € 11,50