Drukkerij

Atelier Indrukwekkend
Achterom 94
2611PS Delft

www.atelierindrukwekkend.com

Atelier Indrukwekkend

Extra informatie

Atelier Indrukwekkend is een open plek waar geïnteresseerden in grafiek elkaar kunnen ontmoeten. De drukkerij is opgezet door Kirsten Peerdeman. Het is een plek waar je zelfstandig kunt werken met verschillende druktechnieken, maar ook workshops kunt volgen. Ook indrukwekkende mini creatievelingen kunnen heerlijk aan de slag in het atelier. Je kunt kinderworkshops volgen maar er worden ook ouder-kind workshops aangeboden. 

Kinderfeestjes
Voor kinderen (aka ‘de kleine druk-te-makers’) organiseren ze hele leuke kinderfeestjes! Tijdens deze kinderworkshops leren de kinderen op een speelse wijze een paar druktechnieken. Het atelier is versierd met slingers en als iedereen moe is van al het harde werken in het atelier drinken ze met zijn allen gezellig limonade. Uiteindelijk gaan alle kinderen naar huis met hun eigen kunstwerk. Atelier Indrukwekkend organiseert feestjes met verschillende programma’s geschikt voor kinderen vanaf 6, vanaf 8 en vanaf 11 jaar oud. 

NB. Je kunt ook altijd even binnenlopen in het atelier om Dora the Explorer kat te aaien 🙂

Ben jij wel eens bij Atelier Indrukwekkend geweest of heb je er een kinderfeestje gevierd? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze drukkerij! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *