Indoor speeltuin Avontura Delft

Avontura Delft
Leeuwenstein 18
2627 AM Delft

www.avontura.nl

Avontura Delft

Extra informatie

Puur Speelplezier bij Avontura Delft! Avontura biedt puur speelplezier voor alle kinderen en staat garant voor een gezellig uitje voor het hele gezin. Op de vele speelpleinen voor kinderen van 1 tot circa 12 jaar is vertier voor iedereen. De allerkleinsten kunnen terecht op het peuterplein. Kom springen op de trampolines, sporten op het multi sportplein, glijden op de familieglijbaan of klimmen op de klimvulkaan. Het is ook mogelijk bij Avontura Delft om je kinderfeestje hier te vieren.

Ben jij wel eens bij Avontura Delft geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze locatie! 

2 Reacties

  1. kim

    mijn kinderen vinden het hier echt geweldig!! dus wij hebben een abonnement. wij gaan regelmatig effe spelen. de kinderen vermaken zich prima en ik ook met een boekje of op mijn tablet want ze hebben gratis wifi!! en met een kopje thee of wat lekkers of iets gezonds kom ik de dag wel door. En als we naar huis moeten is het huilen want ze willen niet naar huis!!! ik als moeder vind het een mooie plek omdat het heel ruim is opgezet en er is veel te ontdekken. vind het alleen jammer dat er geen airco is.

    Antwoord
  2. Patricia arnold

    Geweldig de leukste indoorspeeltuin in de omgeving vriendelijk personeel alles schoon netjes veilig en overzichtelijk

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *