Bakker van Maanen Delft

Deze bakker in Delft is veel meer dan een bakker. Je vindt in deze ruim opgezette locatie van 650 vierkante meter namelijk zowel een lunchroom/restaurant als een landwinkel, inclusief bakker. Bakker van Maanen Delft noemt zichzelf dan ook een ‘bakery café’. Op de menukaart vindt je 70% vegetarische gerechten en in de winkel tref je ook veel producten uit de streek. Ze zijn daarnaast elke dag van de week geopend van 8 uur ‘s ochtends tot 22 uur ‘s avonds (dus ook op maandagochtend!).

Het zitgedeelte is erg ruim opgezet. Dit betekent dat je ook met een wandelwagen of buggy hier gemakkelijk naar binnenrijdt en je wagen ook makkelijk een plekje naast de tafel waar je zit kunt geven. Er zijn naast tafels en stoelen ook zitjes gemaakt met grote leren halfronde zitbanken waar je heerlijk relaxed je kindje kunt voeden. Achterin is de meeste ruimte, dus als je met kinderen komt is het de moeite waard om even tot achterin door te lopen voor een plekje. Hier vind je ook een kleine speelhoek bestaande uit een tafel met wat knutselmateriaal en een mand met speelgoed die je ook gemakkelijk even bij je eigen zitplek kunt trekken.

Ook op de menukaart is rekening gehouden met kinderen. Zo serveren ze er bijvoorbeeld een kinderontbijt bestaande uit een belegde boterham, en croissant en een schaaltje fruit. Maar een kaasomelet, vegaburger of huisgemaakte falafel kun je hier ook voor ze bestellen als lunch of diner.

Lunchroom, restaurant en landwinkel

Bakker Van Maanen Delft
Hippolytusbuurt 3
2611 HM Delft

www.bakkervanmaanen.nl

Bakker Van Maanen Delft

Ben jij wel eens bij Bakker Van Maanen geweest of heb iets gekocht in de landwinkel? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze horecalocatie! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *