Bakkerij en Konditorei

Bakker Suikerbuik
Hippolytusbuurt 24
2611 HN Delft

www.bakkersuikerbuik.nl

Bakker Suikerbuik

Extra informatie

Bakker Suikerbuik is een plek waar je heerlijke koffie kunt drinken met uiteraard een gebakje erbij, lunchen met handgemaakt brood, High Tea-en met lekkernijen direct uit de bakkerij, taarten naar eigen idee kunt bestellen. Je kunt er ook gezellige en informatieve workshop kunt volgen, zoals een échte kinderbakworkshop!

Bakker Suikerbuik heeft ook een grote kinderruimte. Een heerlijke ruimte waar kinderen lekker kunnen spelen!

Ben jij wel eens bij het Bakker Suikerbuik geweest of heb je er iets gekocht? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze bakkerij! 

5 Reacties

 1. Lucia

  Wij waren er al eind januari. De nieuwe ruimte was volgens mij net open. Just wil weer terug. Lekker winkeltje spelen! Voorheen was het erg krap allemaal, maar nu veel tafeltjes en een luie bank en dus een ruim ‘kinderhok’. Lekkere koffie met gebak… wat wil je nog meer….

  Antwoord
 2. Ingrid keislair

  Een gezellige plek om koffie te drinken met wat lekkers erbij. Er is genoeg keuze. Een schitterende speelhoek voor de kinderen en kleinkinderen. En lekker ruim allemaal. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan.

  Antwoord
 3. Bianca

  We hebben hier heerlijk genoten van het gebak dat niet te zoet was. Ik had muntthee besteld en ik kon kiezen uit verschillende verse melanges. Dat was een leuke verrassing. De kinderhoek is groot, mooi en er is veel te beleven. Punt van aandacht is de bediening. Nu de bakker zo groot is geworden, is het zaak om de bediening ook op te schalen en te professionaliseren. Dan kan het zeker een hit worden.

  Antwoord
 4. Birgit

  Wij zijn vlak na opening de nieuwe speel ruimte gaan proberen. Het is een mooie ruime ruimte met veel speelgoed, wel opletten met de kleinsten dat er ook bijv. kleine onveilige spullen tussen liggen. Mijn zoon is 15 maanden. Hij vond het nog wat lastig om zelf in de ruimte te blijven terwijl mama en vriendin er buiten zitten, de ruimte is wel heel erg afgesloten. Op het moment dat ik er was moest er nog een traphekje komen voor de uitgang van de speelruimte. Wij konden voor 12 uur ook alleen maar zoet bestellen men snapte niet waarom je voor die tijd hartig zou willen (in ons geval ivm middag slaap eerder lunch) dus ik denk dat dat voorlopig zo blijft.

  Antwoord
 5. Nesma

  My daughter loves the play area! We had her first birthday there a month ago and it was great. Everyone loved the place nd the cake and cupcakes were just amazing. We go there as often as we can.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *