Bianca’s fOtOwerk

Bianca Stalenberg van Bianca’s fOtOwerk legt graag in de eerste maand na de geboorte vast hoe mooi en bijzonder jullie pasgeboren baby is. Fotograaf Bianca houdt van natuurlijke foto’s zonder accessoires zoals haarbandjes en mutsjes. Ze gaat altijd bij de kersverse ouders langs om de kraamreportage te maken. Jullie baby is het middelpunt van de lifestyle newborn reportage. De lieve voetjes, het neusje, de mooie ogen of het slaperige gaapje. Naast de foto’s van de newborn op het grote bed van papa en mama, maakt Bianca, als jullie dat willen, foto’s van onder andere het voeden, verschonen, badderen en knuffelen. Het resultaat zijn ongedwongen foto’s die jullie later laten herinneren hoe de eerste weken als papa en mama waren.

Lifestyle Newborn Fotografie
Bianca’s fOtOwerk Delft
bstalenberg@hotmail.com
06-48473863
www.biancasfotowerk.nl

“Wist je dat ik ook in het weekend langs kan komen om jullie kleintje te fotograferen?”

HET GEZICHT ACHTER DE FOTOGRAAF

Thuis ben ik mama van twee schatjes en voel ik me compleet bij mijn allerliefste man. Ik hou van de zon. Ik hou van de lente als alles weer gaat groeien en bloeien. Dan zet ik mijn tuin zo veel mogelijk vol met bloemen. Heerlijk. Mijn zwakte is chocolade. Puur of in een koekje of als toetje. Gelukkig ben ik niet de enige snoeper in huis en helpen mijn kinderen graag een handje mee.

Bianca Bosch Stalenberg

Heb jij wel eens lifestyle newborn foto’s laten maken door Bianca’s fOtOwerk? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze fotograaf!