Gastouderbureau

Gastouderbureau Bloei
Westlander 87
2636 CX Schipluiden

www.bureaubloei.nl

Gastouderbureau Bloei

Extra informatie

Als ouder ben je op zoek naar persoonlijke en flexibele kinderopvang. Bloei biedt die opvang; met gastouders met een warme uitstraling en een professionele houding. Met gastouderopvang ben je verzekerd van individuele zorg voor je kind en opvang die voldoet aan de wettelijke voorwaarden voor kinderopvangtoeslag. Alles prettig geregeld door een gastouderbureau met persoonlijke benadering.

Maatwerk van 0 tot 13 jaar
Gastouderopvang is heel geschikt voor jonge kinderen. Enerzijds biedt de gastouder de huiselijke rust en regelmaat, anderzijds is er ook het contact met andere kinderen. Gastouderopvang is ook geschikt voor oudere kinderen. Buitenschoolse opvang voor, tussen of na school kan door de gastouder verzorgd worden, of huiselijke opvang in schoolvakanties. Broertjes en zusjes kunnen opgevangen worden bij dezelfde gastouder, of indien gewenst juist niet. Kortom: kinderopvang die past bij jouw gezin en jouw wensen.

Heb jij een gastouder gevonden via Gastouderbureau Bloei? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over dit Gastouderbureau! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *