Bloei Blogs

Bloei Delft wordt ondersteund door een prachtig team van Bloei Bloggers! Zij zijn bovendien allen zelf ouders van jonge kinderen en wonen in of vlakbij Delft. Vandaar dat ze goed op de hoogte zijn van alles wat er te doen, te zien en te bezoeken is in regio Delft met jonge kinderen van 0 tot 12 jaar oud. Ze weten bijvoorbeeld waar je in Delft een babyccino kunt drinken, wat de leukste adresjes zijn om te sporten samen met kind, maar ook welke speeltuinen aan de rand van Delft écht leuk zijn!

De Bloei Bloggers zijn onafhankelijk en schrijven in de eerste plaats alleen over wat ze écht leuk en nuttig vinden. Ook bloggen ze over wat ze zelf meemaken binnen hun gezinsleven. Alle locaties, workshops en producten waar ze over schrijven, worden bovendien door hen zelf eerst getest en bezocht. In de reviews staat altijd hun eigen mening. Daarnaast plaatsen we alleen advertorials als we er zelf achter staan.

Tot slot, als je een reactie achterlaat onder een blog, dan maak je in de maand dat je dit doet, kans op het winnen van het Kadootje van Bloei. De winnaar wordt vervolgens elke maand bekend gemaakt via de Facebook pagina van Bloei.

Kies een artikel over:

Roodkapje komt tot leven

Bloei Blogger Bianca en haar kinderen zijn gek op lezen. Het sprookje roodkapje kenden ze al, maar toch was deze pop-up versie een enorme hit bij hen thuis!

MELD JE AAN VOOR DE BLOEI NIEUWSBRIEF

 

Een nieuwsbrief voor ouders uit regio Delft, om je te inspireren en informeren.

 

We sturen je geen spam, alleen de leukste artikelen en tips!

 

Dank voor je aanmelding, je ontvangt nu een bevestigingsmail in je inbox!