Bloei Gids

Via de Bloei Gids willen we ouders zo compleet mogelijk informeren over alles wat er te doen en te beleven is in Delft en omgeving. In de Bloei Gids vind je daarom enerzijds de leukste hotspots en activiteiten voor gezinnen, en anderzijds tref je er informatie over zorg, opvang en lifestyle. Bijvoorbeeld van kindvriendelijke restaurants tot draagconsulent en van kinderfeestje tot peuterspeelzaal. Kortom, alles wat je als (aanstaande) ouder van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar wilt weten, is te vinden in de Bloei Gids. Ontdek Delft voor ouder en kind via de Bloei Gids!

Bloei op een missie

Bloei wil in de eerste plaats ouders informeren en inspireren over Delft voor ouder en kind! Daarom hebben we alle relevante adressen die handig kunnen zijn voor gezinnen uit regio Delft bij elkaar verzameld. Je kunt namelijk pas een bewuste keuze maken als je zo compleet mogelijk geïnformeerd bent. En dát is wat we ouders willen bieden, de mogelijkheid om keuzes en beslissingen te maken die passen bij jouw gezin en situatie. Of het nou gaat over de muziekles, opvang, kraamzorg, een café om te lunchen of de logopedist. Want Delft is één van de leukste steden om in te wonen of te bezoeken als gezin, maar je moet wel weten waar je alles vindt! Vandaar ook dat we alle adressen kosteloos opnemen in de Bloei Gids.

Delft voor ouder en kind

De Bloei Gids is verdeeld in acht rubrieken waarin je kunt rondbladeren via deze pagina. Daarnaast kun je doorklikken via het menu naar één van de acht rubrieken. Ten slotte kun je ook gericht zoeken op jouw eigen zoekterm via de zoekfunctie. Vind je echter niet waar je naar op zoek bent, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Zoek informatie over:

Uitgeverij De Vier Windstreken

De boeken van De Vier Windstreken kenmerken zich door universele thema’s die kinderen over de hele wereld aanspreken; grenzeloos leesplezier staat voorop!

Stichting speelotheek SpeelOké

Bij Speelotheek SpeelOké Delft kun je speelgoed huren voor kinderen van 0-12 jaar oud. Dit kan met een abonnement, strippenkaart of eenmalig.

Praktijk Elon

Bij Praktijk Elon kun je terecht voor speltherapie en Rots en Watertrainingen voor kinderen. Ook geven ze workshops over hechting.

Buro Leerlingenhulp

Buro Leerlingenhulp kan kinderen helpen die vast lopen op school of niet lekker in hun vel zitten. Samen met ouder en kind maken ze hier een plan voor.

Buurtsportcoaches Delft Voor Elkaar

Buurtsportcoaches Delft voor Elkaar Vulcanusweg 263C 2624 AV Delft www.delftvoorelkaar.nl Facebook Facebook Extra informatie Woon je in Delft en ben je op zoek naar sportieve activiteiten voor jong en oud bij jou in de buurt, dan moet je bij de buurtsportcoaches van...

Andrea’s Tafel

Andrea’s Tafel is een winkel met kralen, sieraden en kado’s. Ook kun je er terecht voor creatieve workshops en kinderfeestjes!

Speelpret bij speeltuin Westerhonk

Als het lekker weer wordt willen de kinderen van Bloei Blogger Bianca graag naar de speeltuin toe! De Westerhonk speeltuin is één van hun favorieten!

Delftpas

De Delftpas is een geweldig leuke voordeelpas! Met deze pas kunt u meer dan 750 leuke dingen doen, gratis of met korting.

Cindy Mulder Fotografie

Cindy Mulder is gespecialiseerd in kinderfotografie. Je kunt bij haar terecht voor zwanger- en newbornreportages, groepsfoto’s, workshops en kinderfeestjes.

Pollie’s Kraamkado

Ben je op zoek naar een origineel kraamkado voor een leuke prijs? Bij Pollie’s Kraamkado uit Delft kun je leuke op maat gemaakte kraammanden bestellen.

MELD JE AAN VOOR DE BLOEI NIEUWSBRIEF

 

Een nieuwsbrief voor ouders uit regio Delft, om je te inspireren en informeren.

 

We sturen je geen spam, alleen de leukste artikelen en tips!

 

Dank voor je aanmelding, je ontvangt nu een bevestigingsmail in je inbox!