Bloei Gids

Via de Bloei Gids willen we ouders zo compleet mogelijk informeren over alles wat er te doen en te beleven is in Delft en omgeving. In de Bloei Gids vind je daarom enerzijds de leukste hotspots en activiteiten voor gezinnen, en anderzijds tref je er informatie over zorg, opvang en lifestyle. Bijvoorbeeld van kindvriendelijke restaurants tot draagconsulent en van kinderfeestje tot peuterspeelzaal. Kortom, alles wat je als (aanstaande) ouder van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar wilt weten, is te vinden in de Bloei Gids. Ontdek Delft voor ouder en kind via de Bloei Gids!

Bloei op een missie

Bloei wil in de eerste plaats ouders informeren en inspireren over Delft voor ouder en kind! Daarom hebben we alle relevante adressen die handig kunnen zijn voor gezinnen uit regio Delft bij elkaar verzameld. Je kunt namelijk pas een bewuste keuze maken als je zo compleet mogelijk geïnformeerd bent. En dát is wat we ouders willen bieden, de mogelijkheid om keuzes en beslissingen te maken die passen bij jouw gezin en situatie. Of het nou gaat over de muziekles, opvang, kraamzorg, een café om te lunchen of de logopedist. Want Delft is één van de leukste steden om in te wonen of te bezoeken als gezin, maar je moet wel weten waar je alles vindt! Vandaar ook dat we alle adressen kosteloos opnemen in de Bloei Gids.

Delft voor ouder en kind

De Bloei Gids is verdeeld in acht hoofdrubrieken en subrubrieken waarin je kunt rondbladeren. Je kunt doorklikken via het menu naar één van de acht rubrieken. Ten slotte kun je ook gericht zoeken op jouw eigen zoekterm via de zoekfunctie. Vind je echter niet waar je naar op zoek bent, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Zoek informatie over: