Shoppen

Winkelen in Delft met én voor je kinderen. Sommigen houden ervan, en anderen vinden het een flinke uitdaging. Maar het winkelen moet desondanks sowieso gebeuren. Bloei zet daarom de leukste kinderwinkels voor je op een rij. Zowel winkels voor kinderkleding als voor -meubels en speelgoed. Maar ook de kringloopwinkels en online webshops van Delftse ondernemers ontbreken niet. De bekende grotere ketens zul je hier juist niet treffen, die weet je waarschijnlijk zelf wel te vinden.

Mis je echter een winkel in deze categorie? Laat het ons dan weten! De website is namelijk altijd in ontwikkeling omdat er door de tijd heen nieuwe winkels en webshops opstarten, en anderen (soms helaas) weer verdwijnen. Met jouw tips maken we deze rubriek zo compleet als mogelijk en wijzen we winkelende ouders de weg naar de leukste shops! Dat maakt winkelen in Delft extra leuk! En volg je ons al op Instagram? We spotten namelijk vaak leuke koopjes die we daar graag met jullie delen!

Kies een type winkel:

SUP-R. Delft

Bij SUP-R. Delft kun je terecht voor kleding van kindermerken zoals Claesen’s, Looxs, Indian Blue, Super Rebel en Levi’s. Van baby tot jonge tiener.

Lees meer

Garage Sale Delft

Bij Garage Sale Delft verkoopt Brigitte Vervloet tweedehands kinderkleding en kinderschoenen vanuit een garage in de binnenstad van Delft.

Lees meer

Andrea’s Tafel

Andrea’s Tafel is een winkel met kralen, sieraden en kado’s. Ook kun je er terecht voor creatieve workshops en kinderfeestjes!

Lees meer

Pollie’s Kraamkado

Ben je op zoek naar een origineel kraamkado voor een leuke prijs? Bij Pollie’s Kraamkado uit Delft kun je leuke op maat gemaakte kraammanden bestellen.

Lees meer

Nathis

De Twelfies van Nathis zijn een set van twaalf kroontjes die je tijdens het eerste jaar elke maand gebruikt om de ‘ver-maand-dag’ vast te leggen.

Lees meer

CarlijnQ

Het merk CarlijnQ staat voor eigenwijze prints en is 100% GOTS gecertificeerde organic kinderkleding. De kleding is verkrijgbaar in maat 50 tot 116.

Lees meer

Toffeetje Kindermode

Toffeetje Kindermode staat bekend om het grote aanbod tweedehands kinderkleding. Voor zowel meisjes als jongens is er ruime keuze vanaf maat 50 tot puber.

Lees meer

KoteR

Eveline Post maakt unieke muurschilderingen voor op de baby- of kinderkamer. In overleg met de ouder(s) maakt ze een ontwerp dat precies bij het kind past

Lees meer

Gingerchickies

Gingerchickies verkoopt kleding en accessoires die lekker zitten en goed staan bij het mooie rode haar van meiden in de leeftijd van 5 tot 10 jaar.

Lees meer

Charityshop Delft

De Charityshop is een kringloopwinkel met een groot assortiment van tweedehands en vintage spullen voor kinderen, zoals speelgoed, boeken en kleding.

Lees meer

Lumage Kinderproducten

Lumage verkoopt unieke tandendoosjes voor kinderen die hun tanden en kiezen gaan wisselen. In het doosje bewaar je ze op een rij, zoals ze in je mond zaten.

Lees meer

MELD JE AAN VOOR DE BLOEI NIEUWSBRIEF

 

Een nieuwsbrief voor ouders uit regio Delft, om je te inspireren en informeren.

 

We sturen je geen spam, alleen de leukste artikelen en tips!

 

Dank voor je aanmelding, je ontvangt nu een bevestigingsmail in je inbox!