Zorg

Een blij kind, is een blije ouder, hoor je vaak. Hoe fijn is het dan, dat je vlak bij huis van alles kunt vinden rondom het welzijn van je kind. Ben je op zoek naar wat extra informatie en/of hulp rondom de opvoeding van je kind, dan kun je op Bloei allerhande professionals vinden die staan te trappelen om jou en/of je kind te ondersteunen. We weten bij Bloei dat het niet fijn is om een lange zoektocht naar de juist professional te ondernemen, vandaar dat we ze overzichtelijk in één categorie hebben geplaatst. Zo vind je alles rondom zorg voor kinderen in Delft op één plek online gebundeld.

Zorg voor kinderen in Delft

We hebben op Bloei professionals verzameld uit de regio die zich richten op de opvoeding of ontwikkeling van kinderen. Je vindt ze verdeeld over de rubrieken homeopathie, logopedie en therapie. Daarnaast hebben we ook een rubriek toegevoegd met adressen voor moeders, want het werkt vaak het beste bij een hulpvraag om de focus zowel te leggen op het kind als op de ouders.

Laat het ons weten als je een adres mist in deze categorie zorg voor kinderen in Delft. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Kies een dienst:

Praktijk Elon

Bij Praktijk Elon kun je terecht voor speltherapie en Rots en Watertrainingen voor kinderen. Ook geven ze workshops over hechting.

Lees meer

Buro Leerlingenhulp

Buro Leerlingenhulp kan kinderen helpen die vast lopen op school of niet lekker in hun vel zitten. Samen met ouder en kind maken ze hier een plan voor.

Lees meer

Ilja-Linkt

Ilja van der Meijden begeleidt in haar praktijk Ilja-Linkt kinderen vanaf ca.8 jaar die met vragen rondlopen waar ze zelf niet uitkomen.

Lees meer

Praktijk Zelluf

Speltherapeut Janna van der Honing van Praktijk Zelluf ondersteunt kinderen wanneer zij vastlopen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Lees meer

Praktijk Beeld-Wijs

Wynanda Pool begeleidt in haar praktijk Beeld-Wijs kinderen met dyslexie, dyscalculie en/of AD(H)D die vastlopen op school door hun andere manier van leren.

Lees meer

TopSamen

Kindercoach Marjolein Ammerlaan-van den Ende werkt bij TopSamen vanuit de visie dat kind en ouder afhankelijk zijn van elkaar.

Lees meer

De Levensboom Delft

Pauline Stadhouders begeleidt in haar praktijk De Levensboom ook kinderen en jongeren rondom het thema verlies door ziekte, overlijden en/of scheiding.

Lees meer

Praktijk Trotse Moeders

Holistisch gezinstherapeut Marga van Holsteijn van Praktijk Trotse Moeders ondersteunt moeders bij het werkelijk oplossen van hun opvoedvragen.

Lees meer

MELD JE AAN VOOR DE BLOEI NIEUWSBRIEF

 

Een nieuwsbrief voor ouders uit regio Delft, om je te inspireren en informeren.

 

We sturen je geen spam, alleen de leukste artikelen en tips!

 

Dank voor je aanmelding, je ontvangt nu een bevestigingsmail in je inbox!