Buro Leerlingenhulp

Loopt je kind vast op school of zit je kind niet lekker in z’n vel? Buro Leerlingenhulp kan hierbij helpen door samen met jou en je kind een plan voor de begeleiding te maken. In overleg met zowel ouder als kind kunnen psycholoog Liset Meeuwsen en orthopedagoog Saskia Schuring-Faber een onderzoek doen naar de achterliggende oorzaak.

De expertise van Buro Leerlingenhulp ligt in het bijzonder op het gebied van zowel leerproblemen als gedragsproblemen. Maar ook op de sociaal-emotionele ontwikkeling bij kinderen en jongeren van 4 tot 21 jaar. Hun missie is om het beste uit ieder kind naar boven te halen. Iedereen is namelijk uniek en heeft bijzondere talenten en vaardigheden. Niemand ontwikkelt zich echter op dezelfde wijze of in hetzelfde tempo. Vandaar dat sommige kinderen zich zelfstandig en snel kunnen ontwikkelen, maar dat anderen een extra duwtje in de rug nodig hebben.

Het team

Liset Meeuwsen is afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog aan de Universiteit Leiden. Daarnaast is zij sinds maart 2011 gecertificeerd dyslexiebehandelaar. Zij vindt het uitdagend om met iedere leerling aan de slag te gaan. Haar eerste uitgangspunt zijn de kwaliteiten van het kind. Daarnaast kijkt ze ook altijd naar de mogelijkheden van de omgeving. Binnen Buro Leerlingenhulp richt zij zich met name op de begeleiding van leerlingen met leerproblemen en de eventuele sociaal emotionele problemen die hieruit volgt.

Saskia Schuring-Faber is afgestudeerd als orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij heeft na haar studie werkervaring opgedaan binnen de schoolbegeleiding. Daarna heeft zij ruim tien jaar binnen de Kinder- en Jeugdpsychiatrie gewerkt op het gebied van dyslexie. Binnen Buro Leerlingenhulp richt zij zich met name op de diagnostiek en begeleiding van leerlingen met leerproblemen. Ook kijkt ze naar eventuele bijkomende problematiek.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Hulp bij leerproblemen

Buro Leerlingenhulp
Delftstede
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

www.buroleerlingenhulp.nl

Buro Leerlingenhulp

Ben jij wel eens bij Buro Leerlingenhulp geweest met je kinderen? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze praktijk! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *