Buurtsportcoaches

Woon je in Delft en ben je op zoek naar sportieve activiteiten voor jong en oud bij jou in de buurt, dan moet je bij de buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar zijn. Samen met bewoners, sport-, cultuur en wijkverenigingen organiseren zij sportactiviteiten in Delft. Sport inzetten als maatschappelijk middel om een positieve bijdrage te leveren aan een sociaal welzijn!

Ook zijn de Buurtsportcoaches intermediair van het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg financiële middelen zijn om lid te worden van een sportvereniging. Het Jeugdsportfonds betaald dan (een deel van) de contributie. Interesse? Neem dan contact op met Delft voor Elkaar.

Kijk ook eens op onze facebookpagina, de website van Delft voor Elkaar of in de agenda van Bloei voor het beweegaanbod en doe gezellig mee!

Buurtsportcoaches Delft voor Elkaar
Vulcanusweg 263C
2624 AV Delft
www.delftvoorelkaar.nl

Buurtsportcoaches Delft voor Elkaar

Heb jij wel eens een activiteit bij de Buurtsportcoaches Delft gedaan? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze dienst!