Stadsboerderij & waterspeeltuin

BuytenDelft
Korftlaan 3a
2616 LJ Delft

www.buytendelft.nl

Foto: Marietta van der Duijn Schouten-Verloove

BuytenDelft

Extra informatie

Stadsboerderij
In de BuytenDelft stadsboerderij vind je schapen, geiten, kippen, vogels, konijnen, pauwen, pony’s,  cavia’s, ezels en varkens. Je kunt komen kijken naar de dieren en met de schapen, geiten en ezels kun je ook knuffelen in de wij. De konijnen of cavia’s worden ook vaak even uit de kooi gehaald zodat je die kunt aaien. Soms kun je er in het weekend een ponyritje maken of doen ze de vuurplaats aan om broodjes of popcorn te bakken. In de lunchroom kun je terecht voor onder andere sandwiches, tosti’s, heerlijke cappuccino’s en ijsjes. Alles vers én biologisch.

Je kunt bij BuytenDelft ook een kinderfeestje vieren. Er zijn verschillende soorten feestjes te boeken, maar bij allemaal ontvang je bijna twee uur dikke pret inclusief wat lekkers en limo. Als extra kun je natuurlijk ook nog een pannenkoek eten.  Alles is bio!

Waterspeeltuin

De waterspeeltuin van BuytenDelft bestaat uit een ondiep beekje met aan beide zijden water en gras. Er zijn verschillende speeltoestellen, zoals een grote klimboot, glijbaan en schommels. Er zijn toiletten op het terrein te vinden en kranen om zanderige handen & voeten af te spoelen voor je weer naar huis gaan. De entree tot de waterspeeltuin vind je via de stadsboerderij.

Ben jij wel eens bij de Stadsboerderij en/of waterspeeltuin van BuytenDelft geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze locaties! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *