Fotograaf gespecialiseerd in kinderfotografie

Cindy Mulder Fotografie
Meersingel
2642 JB Pijnacker

www.cmfoto.nl

Cindy Mulder Fotografie

Extra informatie

Cindy Mulder is fotografe en heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Al van jongs af aan zijn fotografie en kinderen haar passie. Als een rode draad lopen deze twee passies door haar leven. Van het geven van peutergym, fotograferen tijdens vakanties tot het volgen van de PABO en de Fotovakschool. Inmiddels is zij al vele jaren actief als portretfotograaf in de regio Zuid-Holland. Van zwanger- (kan ook tijdens een babyshower) en newbornreportages tot het maken van groepsfoto’s, het geven van workshops en het verzorgen van kinderfeestjes.

Kinderfeestjes
Cindy Mulder geeft workshops en kinderfeestjes voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar bij jou thuis. Tijdens het kinderfeestje ‘een dag model’ bouwt zij de fotostudio op in jouw huiskamer. Na het opmaken en het uitzoeken van de accessoires mogen de meiden als model op de foto! Bij het ‘scrapbookfeestje‘ gaan kinderen creatief aan de slag. Ze versieren ieder hun eigen mini-fotoalbum. Uiteraard maken we foto’s die we uitprinten en in het boekje plakken. Zo gaat ieder meisje met haar eigen vriendinnenboekje naar huis. Het ‘prinsessenfeestje‘ is voor de allerkleinsten. Tijdens dit kinderfeestje bij jou thuis toveren we elk meisje om tot prinses met nagellak, lipgloss en prinsessenjurken. Bij de ‘workshop fotografie voor kinderen‘ ga je creatief aan de slag met de camera. Vader, moeder, opa of oma staan model tijdens het uitvoeren van de korte opdrachtjes.

Ben jij wel eens bij Cindy Mulder Fotografie geweest voor een shoot, workshop of kinderfeestje? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze fotografie studio! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *