Clubs & Workshops

Ben je op zoek naar clubs en workshops voor kinderen in Delft? Bij Bloei weten we, net zoals alle ouders, hoe leuk en belangrijk het is voor kinderen om creatief, muzikaal, sportief en educatief bezig te zijn. Zodoende hebben we de leukste adresjes in regio Delft voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar bij elkaar verzameld. Zo kun je gemakkelijk op zoek naar een activiteit die past bij jouw kind.

Ken je nog een leuk adresje dat eigenlijk echt niet mag missen op Bloei in de categorie clubs & workshops voor kinderen in Delft? Of heb je een andere tip of vraag? Schroom dan niet om het ons te laten weten, we gaan er namelijk graag mee aan de slag!

Naar welk type activiteit ben je op zoek:

Andrea’s Tafel

Andrea’s Tafel is een winkel met kralen, sieraden en kado’s. Ook kun je er terecht voor creatieve workshops en kinderfeestjes!

Lees meer

Cindy Mulder Fotografie

Cindy Mulder is gespecialiseerd in kinderfotografie. Je kunt bij haar terecht voor zwanger- en newbornreportages, groepsfoto’s, workshops en kinderfeestjes.

Lees meer

Shaqua Families

Alicia Romero Martínez van ‘Shaqua families en moviment’ organiseert sport evenementen voor ouders en hun kinderen in Lleida (Spanje) en in Delft.

Lees meer

Delftse Watervrienden

Vereniging Delftse Watervrienden biedt reguliere zwemlessen aan voor het Zwem-ABC, maar ook Speciaal Zwem Onderwijs voor kinderen met een beperking.

Lees meer

Moving Together

Bij Moving Together kun je samen met je kind van 2.5 tot 5 jaar oud, spel en beweegkunstjes doen, volgens de principes van de Contakids methode en Sherborne bewegingspedagogiek.

Lees meer

Zwemschool Wetterwille

Bij Zwemschool Wetterwille worden zwemlessen aangeboden volgens de EasySwim methode waarbij kinderen direct in diep water starten.

Lees meer

Zweminstituut Delft

Bij het zweminstituut geven ze zwemles in groepjes van maximaal 6 kinderen op één docent. Er wordt gestreefd om in elke groep een vaste docent te hebben.

Lees meer

Budo Gouweleeuw

Budo Gouweleeuw is een judo vereniging waar kinderen vanaf 2 jaar al kunnen komen sporten! Er zijn lessen tuimel-, kabouter-, en jeugdjudo.

Lees meer

De Viergang

Bij Zwembad de viergang kun je ouder-kind zwemmen, recreatief zwemmen, familiezwemmen, zwemles-ABC en zwangerschapszwemmen.

Lees meer

MELD JE AAN VOOR DE BLOEI NIEUWSBRIEF

 

Een nieuwsbrief voor ouders uit regio Delft, om je te inspireren en informeren.

 

We sturen je geen spam, alleen de leukste artikelen en tips!

 

Dank voor je aanmelding, je ontvangt nu een bevestigingsmail in je inbox!