Dansschool Wesseling

Locatie Het Voorhuis
Voorstraat 64
2611 JS Delft

Locatie Sporthal Buitenhof
Duke Ellingtonstraat 2
2625 GB Delft

Locatie Event Plaza
Lange Kleiweg 86
2288 GR Rijswijk

www.dansschool-wesseling.nl

Fotograaf: Diana Labree

Locatie Het Voorhuis Dansschool Wesseling

Locatie Sporthal Buitenhof Dansschool Wesseling

Locatie Event Plaza Dansschool Wesseling

Extra informatie

Dansschool Wesseling bestaat al sinds 1939. Op dit moment wordt de dansschool gerund door de derde generatie met Bart en Jascha Wesseling. Inmiddels hebben biedt Dansschool Wesseling ongeveer 60 cursussen in 19 verschillende dansstijlen aan. Ook voor kinderen is er genoeg keus qua danslessen! Bij Draag en Dans kun je dansen samen met je baby in een draagdoek of drager. Bij peuterdans maken kinderen spelenderwijs kennis met de muziek en bewegingen.Vanaf 3.5 jaar kun je starten met kleuterdans, dat zowel voor jongens als voor meisjes geschikt is! Vanaf 6 jaar kun je instromen in de dansstromingen Modern, Jazz, Streetdance en Hiphop.

Kinderfeestje!
Voor kinderen vanaf 4 jaar is het mogelijk om een kinderfeestjes bij dansschool Wesseling te organiseren. Zij krijgen dan een uur dansles met een korte pauze voor limonade en snoep.

Heeft jouw kind wel eens lessen bij Dansschool Wesseling gevolgd? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze dansschool! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *