Verloskundigen 

Verloskundig Centrum DelVi
Buitenhofdreef 272
2625 RE Delft

2e locatie
De Vermeertoren
Van Beresteynstraat 169c
2614 HE Delft

www.delvi.nl

Verloskundig Centrum DelVi (hoofdlocatie)

Verloskundig Centrum DelVi (Vermeertoren)

Extra informatie

In verloskundig centrum DelVi werken vier verloskundigen. Het is de bedoeling dat u met iedere verloskundige kennismaakt tijdens de zwangerschapscontroles, zodat u ons alle vier kent als u straks gaat bevallen. Uw bevalling zal worden begeleid door de verloskundige die op die dag dienst heeft. U kunt zich telefonisch aanmelden of via internet. Iedere zwangere wonend in het werkgebied van DelVi kan zich vanaf ongeveer 6 weken zwangerschap aanmelden. (dit is gerekend vanaf de eerste dag van de laatste menstruatie). Hun werkgebied is: Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Delfgauw, Ypenburg en de “Delftse” kant van Rijswijk.

Ben jij wel eens bij Verloskundig Centrum DelVi geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over DelVi! 

1 Reactie

  1. Hennie van schaick

    Als kraamverzorgende van Careyn assisteerde ik verloskundige Arjenne bij een bijzondere en voor ons beide toch wel een hele unieke bevalling. Mijn complimenten voor Arjenne hoe zij mw. begeleide en de bevalling uiteindelijk tot een goed einde bracht, subliem, petje voor haar af, als ik nog kinderen kon krijgen, ik heb er al 4 en het kan niet meer (leeftijd) dan kreeg ik ze met haar.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *