Cadeauwinkel

De Ruimte
Mercuriusweg 1
2624 BC Delft

Website De Ruimte

De Ruimte

Extra informatie

De Ruimte is een centrum voor vakgerichte dagbesteding van Ipse de Bruggen in de Voorhof. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking in diverse werkroepen, zoals ‘Thuis in Trends’ (TinT) waar ze van oude materialen nieuwe producten maken, ‘Brik-Fit’ knapt fietsen op en de ‘Repro groep’ verzorgt drukwerk.

Bij TinT maken ze in hun atelier unieke cadeaus en kunst van gerecycled materiaal die verkocht worden in de cadeauwinkel die je meteen bij de ingang van het gebouw vindt. Alle producten die je in deze winkel vindt zijn handgemaakt in het atelier dat vlak naast de winkel ligt. Ben je op zoek naar een cadeau voor een verjaardag of ga je op kraamvisite, dan ben je bij De Ruimte aan het goede adres. Bijvoorbeeld voor verjaardagsslingers, een mooie kaart, kussens, boxkleed of een houten loopfiets. Naast de producten in de winkel nemen ze hier ook opdrachten op maat aan. Denk bijvoorbeeld eens aan een cadeautje met de naam erop van de jarige of een samengesteld cadeaupakket. Via de Brik-Fit groep worden er ook af en toe opgeknapte kinderfietsen verkocht, deze zijn echter niet altijd voorradig.

Ben jij wel eens bij De Ruimte geweest of heb je er iets gekocht? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze locatie! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *