Café & restaurant

Café du Midi
Noordeindseweg 70
2645 BC Delfgauw

www.dumididelfgauw.nl

Café du Midi

Extra informatie

Café du midi in Delfgauw is een gezellige uitspanning op Buitengoed de Uylenburg in Delfgauw, gelegen tussen de weilanden grenzend aan het natuurgebied het Bieslandse Bos en de Delftse Hout waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ze zijn het hele jaar door geopend voor een lekkere kop koffie met een stuk huisgemaakte taart , lunch of diner van zoveel mogelijk lokale en biologische ingrediënten.

Binnen bij du Midi is het erg gezellig, maar het niet heel groot voor wandelwagens of spelende kinderen. Het personeel is zeker kindvriendelijk. Het leukste bij du Midi met kinderen is als het mooi weer is. Dan kun je buiten op het terras zitten rondom de dierenweide waar je via een houten hekje door naar binnen kan. Heel leuk voor de kinderen om tussen de kippen en de geitjes rond te lopen! Pas wel op met jongere kinderen want de dierenweide ligt aan een slootje.

Ben jij wel eens bij Café du Midi geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze locatie! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *