Ekoplaza Delft

Ekoplaza Delft is dé biologische supermarkt in de binnenstad van Delft. Voorin de winkel, bij binnenkomst aan je linkerhand, vind je de Ekoplaza lunchroom met gezellige zitjes en een paar lange banken tegen de muur aan. Daarnaast vind je hier een speelhoekje met een speelkeukentje, boekjes en wat speelgoed. Deze lunchroom is een verborgen plekje in Delft die (nog) niet veel ouders kennen en waar het dus meestal lekker rustig is. Je kunt hier heerlijk zitten met kinderen en/of afspreken met andere ouders met kinderen. Ook is het ruim genoeg opgezet om een buggy of wandelwagen mee te kunnen nemen. Handig als je een baby hebt of als je kleintje in slaap is gevallen onderweg. Als het mooi weer is gaan vanaf het voorjaar de deuren open en wordt er een terras gemaakt buiten aan de gracht.

Ekoplaza serveert in de lunchroom koffie, thee en sap, en je kunt er wat lekkers bij uitkiezen zoals een koek of taartje. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een lunch zoals een salade, tosti of burrito. Alles wordt dagelijkse vers gemaakt door de huistraiteur met biologische ingrediënten uit de winkel. Na je bezoek in de lunchroom neem je nog gemakkelijk wat boodschappen mee voor thuis. Of kies voor een verse salade of avondmaaltijd om thuis op te warmen.

Sinds eind maart 2018 organiseert Ekoplaza Delft in de lunchroom het Kidscafé. Dit is een maandelijkse kinderkookworkshop voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Elke maand maken ze een ander gerecht met producten uit de winkel, zoals smoothies, muffins of kleine pizza’s.

Lunchroom
Ekoplaza Delft
Vrouwjuttenland 33-35
2611 LB Delft
www.ekoplaza.nl

Ekoplaza

Ben jij wel eens bij Ekoplaza Delft geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze locatie!