Erika Brouwer Photography fotografeert zwangeren, newborns, kinderen en gezinnen. Als moeder van drie kinderen werkt ze tijdens de fotosessies met veel geduld, liefde en aandacht, afgestemd op de behoeftes en het ritme van de kinderen. Tijdens de fotosessie vindt ze het belangrijk om tijd voor elkaar te nemen en gezellig kennis te maken. In zo’n ontspannen setting ontstaan de mooiste momenten om vast te leggen. “Het is mijn missie om het leven te bewonderen. En dat laat ik op de fotos zien”, zegt ze zelf.

Heb je interesse in een newborn fotosessie bij Erika Brouwer Photography? Deze vindt plaats bij jullie thuis, een vertrouwde en comfortabele omgeving. Tussen de 6 en 14 dagen na de geboorte van jullie baby. Boek je newborn shoot op tijd, het liefst zo vroeg mogelijk in je zwangerschap zodat je verzekerd bent van je plekje.

Fotograaf

Ezelsveldlaan 148b
2611 DK Delft

www.erikabrouwerphotography.com

Ben jij wel eens bij Erika Brouwer Photography geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze fotograaf!