Logo Exploring Delft

Engelstalige blog over Delft met bijbehorende stadskaart

Exploring Delft
Ontwerper: Alice van den Dool
alice@studiozomereik.nl
06-37201552

www.exploringdelft.com

Volg op Social Media

Extra informatie

Exploring Delft is een Engelstalige blog over het prachtige Delft. De blogs gaan onder andere over winkels, evenementen, restaurants, kunst, en je vindt er ook leuke tips om met kinderen te bezoeken of te doen in Delft. Alice van den Dool laat je via de website en social media kanalen van Exploring Delft zien wat er gebeurt in Delft en waar je moet zijn voor de fun. Ze schrijft vanuit haar persoonlijke ervaringen, waardoor alle blogs heel authentiek zijn!

Bij de blog hoort ook een kaart van Delft in zakformaat met maar liefst 70 locaties, waaronder ook plekken die leuk zijn om met kinderen te bezoeken. Als grafisch ontwerper bedacht en ontwierp Alice van de Dool de stadskaart van Exploring Delft zelf.

Stadskaart van Exploring Delft

De kaart van Exploring Delft is een onafhankelijke kaart zonder sponsoring en laat je de authentieke plekjes van Delft zien. Van de locaties op de kaart kun je op de website een bijbehorende blog lezen voor meer achtergrond informatie als je dat leuk vindt. De kaart is ook zeer goed te gebruiken los van de online blog.
Kaart Exploring Delft

Verkooppunten Stadskaart

Het gezicht achter Exploring Delft

Alice van den Dool is grafisch ontwerper bij Studio Zomereik en website designer bij Webwise. Exploring Delft is één van haar persoonlijke projecten. Ze woont net over de grens in Ypenburg, maar is gek op Delft en hier dan ook vaak te vinden!

Alice is getrouwd met Marcel en moeder van zoon Stig en dochter Liz.

Alice van den Dool van Exploring Delft

Waar is Alice nog meer mee bezig?

Heb je de blog Exploring Delft wel eens gelezen of de stadskaart van Exploring Delft gebruikt? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze Delftse blogwebsite en stadskaart! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *