Ruik jij het ook al? De lente komt eraan! Bij mij gaat er dan automatisch een fashion alert af en ga ik op zoek naar nieuwe pareltjes. Natuurlijk deel ik deze ook weer met jullie.

In de voorjaarsvakantie ben ik op de fiets gesprongen naar Delft om mijn twee favoriete kinderkledingwinkels te bezoeken. Via de Koepoortbrug de stad in en bij het eerste grachtje naar rechts. Daar vind je achter de Nieuwe Kerk Piekaaboe. Mijn eerste stop.

Piekaaboe

Bij Piekaaboe is er voor alle smaken wel iets. Je vindt er veel kleding van Name-it maar ook merken als Jubel, Noppies en het vrij nieuwe Nederlandse jongens merk Skurk. Ik zocht bij Piekaaboe voor jullie de volgende kledingsetjes voor jongens en meiden uit.

Skurk

Het Nederlandse merk Skurk maakt stoere betaalbare kleding voor jongens. Mijn oog viel direct op de short van sweatstof met vrolijke print. Houd jouw zoon van kleur dan is er de mintgroene polo, ik houd er van!

Skurk polo: 29,95 euro
Skurk short: 29,95 euro

Name it

Bij Name-it zie je vaak veel felle kleuren. Houd je zelf meer van de wat zachtere tinten kies dan voor deze superzachte broek en trui. Gaat door voor een jongens outfit maar wat mij betreft unisex!

Name-it broek: 21,99 euro
Name-it trui: 19,99 euro

Small Rags

Small rags is al een tijdje één van mijn favoriete merken en helemaal leuk om hem nu ook terug te zien bij Piekaaboe. Dit Deense merk met een knuffel als boegbeeld maakt jongens en meisjes kleding in de maten 50 tot 152. Ik koos dit setje vanwege de zachte materialen en eigenwijze prints.

Small rags: t-shirt 22,95 euro
Small rags: broek 26,95 euro

Name it

Ook aan de stoere tienermeiden wordt gedacht bij Piekaaboe. In dit setje zie ik mijn oudste dochter zo weglopen.

Name-it: spijkerjack 39,99 euro
Name-it: rok 19,99 euro
Name-it: t-shirt 16,99 euro

Badpak tijger Name-it

Tip:

Voor alle waterratjes vond ik bij de ingang een rekje met zwemkleding voor een klein prijsje. Dit tijgerprintje heb ik direct voor mijn eigen dochter meegenomen!

Name-it badpak: nu voor 5 euro!!

Instore Conceptstore

Mijn tweede stop is de Instore Conceptstore op de Voldersgracht. Hand op de knip, want in deze winkel wordt ik altijd heel hebberig…, maar ook heel blij dus ik kom er graag. Ze zijn wat aan het wisselen met de kinderkleding merken, dus er zijn weer veel nieuwe leuke items. Er komt nog meer aan als de lente echt begint maar ik vond al een paar gave items voor je.

Dr Martens

Deze winter waren ze al een hit, Dr. Martens voor kids. Mijn jongste dochter heeft nu een paar met glitters. Voor de zomer gaan we voor de bloemen! Heb jij een ondernemende zoon of dochter kies dan voor Dr. Martens want ze zijn onverwoestbaar.

Dr. Martens: vanaf 65 euro

Ammehoela & Sterrestof

Houd je van gekke printjes? Voor de kleintjes vond ik deze gave onesie met bananen print van Ammehoela. Liever iets stoerder en minder felle kleuren kies dan voor de zachte broekjes van Sterrestof.

Ammehoela: onesie 39,99 euro
Sterrestof broekjes 19,95

Wat mij betreft kan de zomer beginnen! Zit er iets tussen voor jouw kids? Laat het mij hier onder in een reactie weten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *