Speelotheek Harlekino

Bibliotheek Oostland (niet de locatie van de speelgoedbeurs)
Julianalaan 47
2641 HB Pijnacker

De speelgoedbeurs vindt jaarlijks plaats, in het 2e weekend na de herfstvakantie.

www.speelotheekharlekino.nl

Speelotheek Harlekino

Extra informatie

Speelotheek Harlekino in Pijnacker heeft bijna 1000 stuks speelgoed in de uitleen, gericht op kinderen van 0 t/m 8 jaar. Iedereen die speelgoed wil komen lenen kan lid worden: gezinnen, grootouders en gastgezinnen. Voor kinderen met een beperking geldt geen leeftijdsgrens. Ook zijn er dozen met materiaal in een speciaal thema: bakken, buitenspelen, wetenschap, muziek, ziekenhuis. Voor verjaardagen en andere feesten is er een feestpakket: een keuze van 12 spellen uit een uitgebreide collectie, voor binnen en buiten.

Speelgoedbeurs
Speelotheek Harlekino organiseert jaarlijks een grote beurs voor gebruikt speelgoed in tweede weekend na de herfstvakantie (begin november). Deze beurs staat open voor iedereen. De opbrengst wordt gedeeld: 70% is voor de aanbieder, 30% voor Harlekino. Je vindt er baby- en peuterspeelgoed, constructiespeelgoed, speelsets, boeken, cd’s en dvd’s, puzzels, spellen, creatief speelgoed, buitenspeelgoed, fietsjes en meer. Wil je zelf speelgoed verkopen? Kijk dan op de website voor de spelregels en het aanvragen van een verkoopnummer.

Ben jij wel eens bij het Speelotheek Harlekino geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze locatie! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *