Hotspots

Er is ontzettend veel te doen in regio Delft voor gezinnen. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen op de dagen dat je thuis bent met de kinderen, ofwel na schooltijd, in de weekenden en in de vakanties. Maar waar vind je die Delftse hotspots? Waar ga je bijvoorbeeld naartoe met je kinderen om te spelen of een film te zien? En waar vind je bovendien kindvriendelijke restaurants of cafés, waar je ook je kinderen kunt verschonen mocht dat nodig zijn?

Delftse hotspots

Op deze pagina vind je daarom een handig overzicht met de leukste Delftse hotspots. Inclusief de hotspots net buiten Delft! Zoals musea, spelotheken, kinderboerderijen, restaurants, bioscopen, maar ook theater, bibliotheek, (indoor)speeltuinen, zwembaden en meer! We hebben ze verdeeld over drie hoofdrubrieken, namelijk: binnen, buiten en horeca. Zo kun je gerichter zoeken naar de hotspot waar je naar op zoek bent! Kortom, geniet van de Delftse hotspots samen met je kinderen!

Mis je echter een hotspot in deze categorie die toch echt niet mag ontbreken op Bloei? Of heb je andere tips die je met ons wilt delen? Neem gerust contact op, zodat we ook jouw Delftse hotspots een plek kunnen geven op Bloei. Volg Bloei ook op Instagram, daar delen we onder andere mooie foto’s van hotspots uit Delft en omgeving.

Kies een type locatie:

Andrea’s Tafel

Andrea’s Tafel is een winkel met kralen, sieraden en kado’s. Ook kun je er terecht voor creatieve workshops en kinderfeestjes!

Lees meer

Voldaan Buitenkeuken

Voldaan Buitenkeuken is het allereerste Foodtruckrestaurant. Op het menu staan BBQ gerechten en kinderen hebben op het buitenterrein veel speelruimte.

Lees meer

Zwembad de Put

Natuurbad De Put is een rustpunt in de drukke regio waar je in de zomer lekker kan zwemmen of zonnebaden. Het is elk jaar geopend van mei tot september.

Lees meer

De Viergang

Bij Zwembad de viergang kun je ouder-kind zwemmen, recreatief zwemmen, familiezwemmen, zwemles-ABC en zwangerschapszwemmen.

Lees meer

Zwembad Kerkpolder

Bij Zwembad Kerkpolder kun je terecht voor Teddybeerzwemmen, peuterzwemmen, zwemles-ABC, gezinszwemmen en recreatief zwemmen.

Lees meer

Sportfondsenbad Delft

Bij Sportfondsenbad Delft kun je terecht voor leszwemmen, baby- en peuter zwemmen en recreatief familiezwemmen in het weekend.

Lees meer

BAR SIL

BAR SIL heeft een speelhoek met lego, kleurspullen, boekjes en speelgoed. Ook hebben ze kinderstoelen en staat er onder andere kinderpasta op de kaart.

Lees meer

MELD JE AAN VOOR DE BLOEI NIEUWSBRIEF

 

Een nieuwsbrief voor ouders uit regio Delft, om je te inspireren en informeren.

 

We sturen je geen spam, alleen de leukste artikelen en tips!

 

Dank voor je aanmelding, je ontvangt nu een bevestigingsmail in je inbox!