Kind met Aandacht

Kind met Aandacht is een praktijk voor mindfulnesstrainingen, kindercoaching, kinderyoga en schrijfdans voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 14 jaar. De praktijk is opgezet door Adrianne van Peet.

In de mindfulnesstraining werkt Adrianne aan de hand van de methode “Aandacht werkt” van Eline Snel. Tegenwoordig zijn er namelijk veel prikkels en drukte rondom kinderen. Er worden ook steeds meer eisen aan hen gesteld. Het is daarom fijn wanneer een kind leert om zichzelf in deze wereld, vol complexiteit en indrukken, staande te houden. Vaardigheden om een druk hoofd en lijf tot rust te brengen en te ontspannen, zijn onmisbaar aan het worden. Het is daarnaast ook fijn wanneer een kind leert hoe het met prettige en minder prettige gevoelens leert omgaan. En, hoe ga je eigenlijk om met piekeren?

Naast de mindfulnesstraningen kun je bij Kind met Aandacht ook terecht voor kindercoaching door middel van kinderyogatherapie, de krachtspel methode, lichaamsgericht coachen, en diverse andere spelvormen. Daarnaast biedt Adrianne ook ‘Schrijfdans’. Dit is een methode om kinderen vlot, vloeiend en veerkrachtig te leren schrijven. Tot slot verzorgt kun je bij de praktijk ook lessen kinderyoga aanvragen.

Kindercoach

Delftstede
Phoenixstraat 66
kamer 202
2611 AM Delft

www.kindmetaandacht.nl

Kind met Aandacht

Ben jij wel eens bij Kind met Aandacht geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze praktijk!