Kinderboeken- en Spellenbeurs

Jaarlijks in Pijnacker

www.kinderboekenspellenbeurs.weebly.com

Extra Informatie

Kinderboeken- en Spellenbeurs in Pijnacker vindt jaarlijks plaats in het 1e weekend van de Kinderboekenweek (oktober). Er worden kinderboeken, games en gezelschapsspellen verkocht namens diverse aanbieders, hierdoor ontstaat een grote verscheidenheid aan boeken en spellen en blijft het een verrassing wat je tegen komt! De kinderboeken, games en gezelschapsspellen staan overzichtelijk gepresenteerd en staan zo mogelijk op categorie. Zo is er een categorie voorleesboeken, eerste leesboekjes maar ook populaire series zijn te vinden op deze beurs zoals de Borre boekjes, Het leven van een Loser maar ook Pinkeltje, Nijntje en boeken van Sesamstraat. Een deel van de opbrengst is bestemd voor een wisselend goed doel; elk jaar wordt er een ander doel gekozen.

Wil je zelf boeken of spellen verkopen? Dat kan, kijk op de website van de beurs voor de spelregels en voor het aanvragen van een verkoopnummer.

Ben jij wel eens bij de Kinderboeken- en Spellenbeurs geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze beurs! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *