Lifestyle

In de categorie Lifestyle vind je lokale professionals die het leven van gezinnen in Delft op een laagdrempelige manier zowel leuker als gemakkelijker kunnen maken. Het gaat dan om ondernemers die zich richten op een stukje welzijn. Zij kunnen ouders bijvoorbeeld voorzien van de juiste informatie rondom hun vragen. Maar daarnaast kunnen ze gezinnen juist ook lekker in de watten leggen en in het zonnetje zetten!

Zo vind je in deze categorie op Bloei bijvoorbeeld kinderkappers die kinderen kunnen knippen op een voor hen prettige manier. Maar je kunt ook denken aan familiefotografen, die je gezin prachtig op de foto kunnen zetten tijdens een fotoshoot. Zo maak je bovendien mooie herinneringen met je gezin. Daarnaast tref je hier ook draagconsulenten maar ook professionals op het gebied van babymassage of mindfullness voor kids. Kortom, deze categorie bevat adresjes voor gezinnen in Delft, waar elke ouder van op de hoogte zou moeten zijn voor een fijne en relaxte lifestyle. Vandaar dat je ze hier terug vindt op Bloei!

Mis je echter nog een lifestyle adres voor gezinnen in Delft op Bloei? Neem dan contact op met Bloei, zodat we deze categorie kunnen aanvullen met jouw tips! Bloei is namelijk altijd in ontwikkeling. En volg je ons al op Instagram of Facebook? We delen hier ook de leukste Lifestyle tips!

Kies een dienst:

Cindy Mulder Fotografie

Cindy Mulder is gespecialiseerd in kinderfotografie. Je kunt bij haar terecht voor zwanger- en newbornreportages, groepsfoto’s, workshops en kinderfeestjes.

Bianca’s fOtOwerk

Worden jullie papa & mama van een lief meisje of mannetje? Gefeliciteerd! Als lifestyle newborn fotograaf legt Bianca de 1e herinnering graag voor jullie vast.

Tessa Mol Fotografie

Tessa Mol kijkt er naar uit om Delftse gezinnen een leuk uitje te kunnen bieden. Niet gewoon op de foto gaan, maar een mooie herinnering maken

Praktijk ROOS

Rosalie Schippers van Praktijk ROOS geeft een cursus babymassage. Ook kun je bij haar langs voor een zwangerschapsmassage of een massage voor kinderen.

Yoga Mariposa Delft

Bij Yoga Mariposa kun je terecht voor zwangerschapsyoga, kinderyoga vanaf 6 jaar en mindfulness & coaching voor kinderen vanaf 7 jaar.

De Kinderkapsalon

Bij de Kinderkapsalon maken ze er voor kinderen een feestje van om naar de kapper te gaan! De hele kapsalon is op kinderen gericht.

Natuurlijk Begin

Nellie Ochtman van Natuurlijk Begin verzorgt een concrete, nuchtere zwangerschapscursus en babycursus gericht op de praktijk.

Aidulac

Annette Luime is lactatiekundige en draagconsulente. In de Aidulac winkel & webshop vind je daarnaast alles rondom dragen & borstvoeding.

Neo Yoga

Bij Neo Yoga Delft kun je zwangerschapsyoga volgen als je zwanger bent. Na de bevalling kun je deelnemen aan Mama & Baby yoga lessen.

Kapsalon Rima

Bij Kapsalon Rima zijn ze erg kindvriendelijk en knippen ze razendsnel mooie kapsels voor redelijke prijzen!

Irene Elisa

Bij Irene Elisa kun je terecht voor ouder-kind yogaworkshops (4-10 jaar). Samen geniet je van yoga, bewegen, spel en klankschalen

De Draagwinkel

De Draagwinkel is een winkel waar je lekker kunt snuffelen en ideeën op kunt doen rondom draagdoeken en dragers.

MELD JE AAN VOOR DE BLOEI NIEUWSBRIEF

 

Een nieuwsbrief voor ouders uit regio Delft, om je te inspireren en informeren.

 

We sturen je geen spam, alleen de leukste artikelen en tips!

 

Dank voor je aanmelding, je ontvangt nu een bevestigingsmail in je inbox!