Zwangerschapsmassage

Massagepraktijk Lilaea
Taj Mahalplaats 8
2624 NH Delft

www.lilaea.nl

Praktijk Lilaea

Extra informatie

Zwanger zijn is topsport. In korte tijd gebeurt er veel in het lichaam. Hormonen veranderen uw spieren en gewrichten. Banden wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kind en het lichaam voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat u sneller moe bent. Soms krijgt u last van lichamelijke klachten zoals pijn in de nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.

Daarnaast kan het ook heerlijk zijn dat u eens verwend wordt. Zodat er even voor u gezorgd wordt in plaats van dat u aan het zorgen bent. De behandeling wordt aangepast aan uw wensen en uw lichaam.

De zwangerschapsmassage wordt uitgevoerd op een bodycushion. Een zacht en comfortabel kussen, waarvan u de ondersteuning krijgt die uw lichaam nodig heeft. Er is een uitsparing in het kussen voor de buik en de borsten. Zodat u toch heerlijk ontspannen op de buik kunt liggen. Mocht dit niet meer gaan dan kan er altijd in zijlig worden gemasseerd.

Ben jij wel eens bij Massagepraktijk Lilaea geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze praktijk! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *