Neo Yoga

Bacinol 3
Kluizenaarsbocht 6
2611VP Delft

www.neo-yoga-delft.nl

Neo Yoga Delft

Extra informatie

Bij Neo Yoga kun je mee doen aan de zwangerschapsyogalessen. Deze lessen zijn speciaal gericht op veilig bewegen voor moeder en baby. Naast fysieke oefeningen is er aandacht voor de ademhaling, ontspanning en het op een zachte manier stretchen en sterker maken van je lichaam.

Yoga voor de bevalling
Naast de yogalessen kun je bij Neo Yoga in de laatste weken van je zwangerschap een zwangerschapsworkshop en/of partnerworkshop volgen. leer en oefen je hoe yoga je kan helpen tijdens de laatste weken van je zwangerschap, je bevalling en de direct postnatale periode. Je leert wat er gebeurt in je lichaam en met het kindje in je buik dat zich voorbereidt op het moment van geboorte. Tijdens de partnerworkshop wordt degene die jou bij gaat staan tijdens je bevalling intensief betrokken bij de aankomende geboorte.

Mama & Baby Yoga
Bij Neo Yoga kun je ook Mama & Baby Yoga lessen volgen. De les bestaat onder andere uit rustige oefeningen, gericht op je ademhaling, ontspanning en het herstellen van de bevalling. De actievere asana’s (yogahoudingen) voor mama’s zijn er op gericht om je spieren te versterken en je lichaam weer in vorm te brengen. Voor de kleintjes is er babymassage en speciale yogabewegingen.

Ben jij wel eens bij Neo Yoga geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze lessen! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *