Babymassage & Rebozomassage

Leeftijd:
Babymassage: baby’s die nog niet kruipen
Rebozomassage: zwangeren

Adresgegevens:
Jolande Schmitz komt bij je aan huis

www.deontspannenbaby.nl

Extra informatie

Bij ‘De Ontspannen Baby’ kun je terecht voor Shantala babymassage of voor een rebozomassage.

Eigenaresse Jolande Schmitz is neonatalogie verpleegkundige en weet uit haar ervaring met zieke en/of te vroeg geboren baby’s hoe belangrijk aanraking is. Shantala babymassage kan de band tussen ouder(s)/verzorger(s) en hun de baby versterken. Lichamelijk contact is namelijk één van de belangrijkste levensbehoeften van een baby. Shantala Babymassage is een ontspannen, respectvolle en liefdevolle massage waarbij je inspeelt op de behoeften en voorkeuren van de baby. Het kan extra waardevol zijn als je kindje veel huilt, niet goed groeit, te vroeg geboren is, een beperking heeft of zich overstrekt. Ook bij een adoptiebaby kan massage het opbouwen van de band met elkaar ondersteunen.

Een Rebozo massage is een massagetechniek gegeven met doeken (de Rebozo). Deze bijzondere massagetechniek is geschikt voor kinderen maar kan ook gebruikt worden in de zwangerschapsperiode.

Ben jij wel eens bij de Ontspannen Baby geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze praktijk! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *