De Online Opvoedacademie Opvoeden met Plezier kan je helpen met het vinden van een antwoord op jouw opvoedvraagstukken. Namelijk, door inzicht te krijgen in het gedrag van je kind. Maar vooral door je bewust te worden van de wisselwerking tussen jou en je kind.

Want elke ouder heeft namelijk wel eens het gevoel dat het niet lekker loopt in huis. Omdat de kinderen bijvoorbeeld altijd ruzie maken. Of doordat ze altijd met de telefoon of laptop bezig zijn. Of misschien ruimen ze hun spullen wel nooit op. Grrr…..daar kun je als ouder behoorlijk boos van worden, toch? En doodmoe!

Maar misschien maak je je ook wel zorgen om je kind of snap je niet waar zijn of haar gedrag vandaan komt. Je vraagt je bijvoorbeeld af, “Doe ik het wel goed? Moet ik strenger zijn?” Maar ook kun je worstelen met vragen zoals, “Moet ik mijn kind meer loslaten? Waarom ben ik zo onzeker?” Ook veel ouders kampen met de vraag “Waarom word ik zo snel boos door het gedrag van mijn kind?”

Opvoeden met Plezier

Kortom, ben je op zoek naar meer ontspanning maar ook meer plezier en verbinding in je gezin? En wil je daarbij óók kijken naar jouw rol hierin? Dan ben je bij de Online Opvoedacademie Opvoeden met Plezier aan het goede adres! Dit initiatief is ontwikkeld door gezinstherapeuten Marga van Holsteijn en Delia van Tilburg. Vanuit de Online Opvoedacademie worden er verschillende cursussen aangeboden:

Boos? Pluk een roos!

De gratis online-lessenserie ‘Ben je boos? Pluk een Roos!’ bestaat uit drie lessen gemaakt in Prezi’s (levendige beeldpresentaties). Ze gaan over emoties bij kinderen, vooral boosheid. Tijdens de lessenserie krijg je waardevolle handvatten en tips om met die boosheid om te gaan.

Opvoed Academie

De uitgebreide online-cursus Opvoeden met Plezier bestaat uit zowel Prezi’s, als mooie filmpjes, interessante theorie maar ook inzichtgevende oefeningen. De cursus omvat zeven lessen en start meerdere malen per jaar. Er zijn twee programma’s. Bij het programma PLUS krijg je drie extra coachingsgesprekken.

Gratis proefles

Heb je interesse in de online-cursus Opvoeden met Plezier, maar wil je er eerst meer over weten. Dan kun je een gratis proefles aanvragen. De proefles omvat een stuk lestheorie en een concrete oefening. Ook krijg je inzicht in alle thema’s, waardoor je een goed beeld krijgt van de gehele online-cursus.

Marga van Holsteijn en Delia van Tilburg

Marga van Holsteijn en Delia van Tilburg

Initiatiefnemers Online Opvoedacademie Opvoeden met Plezier

Marga van Holsteijn is holistisch gezinstherapeut bij Praktijk Trotse Moeders in Delft. Delia van Tilburg is gezins- en kindercoach en heeft een praktijk in Den Haag. Daarnaast ontwikkelen zij samen het aanbod van de Online Opvoedacademie Opvoeden met Plezier. Voor vragen kun je hen bereiken op info@opvoedenmetplezier.nl.

KORTINGSCODE

Bloei mag haar lezers een korting aanbieden voor deelname aan de online cursus ‘Opvoeden met plezier’ en ‘Opvoeden met plezier PLUS’. De kortingscode ‘EXTRAKORTING’ geeft je eenmalig 5% korting op het lesgeld. Deze kortingscode kan gebruikt worden in combinatie met de vroege vogelkorting. Als je vóór 12 september 2017 inschrijft voor de cursus kan je voordeel hiermee zelfs oplopen tot €81,25. De cursus start op 3 oktober 2017

KORTINGSCODE TOEPASSEN

  • Om je in te schrijven voor een cursus moet je je eerst registreren via de website www.opvoedenmetplezier.nl
  • Nadat je bent geregistreerd kun je je inschrijven voor de cursus van jouw wens. Bij het invulvak ‘couponcode’ vul je vervolgens de kortingscode ‘EXTRAKORTING’ in en daarna klik je op ‘coupon toepassen’.
  • De kortingscode is ook geldig in combinatie met de vroegboekkorting.
  • We vinden het leuk als je de Facebookpagina van Bloei en de Facebookpagina van Opvoeden met plezier Online liked! Zo blijf je ook meteen overal van op de hoogte!

IN SAMENWERKING MET  DE ONLINE OPVOEDACADEMIE OPVOEDEN MET PLEZIER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *