Bloei Bloggers

Delft is leuk! Zeker voor kinderen en gezinnen is regio Delft een heerlijke plek om te wonen en te bezoeken! De bloggers van Bloei brengen daarom graag in kaart wat er te doen, te zien en te bezoeken is in en rond Delft dat interessant is voor kinderen en hun ouders. Naast het bladeren in de Bloei Gids, waarin je de leukste en handigste adresjes kunt opzoeken, is het ook ontzettend waardevol om de verhalen en ervaringen te lezen geschreven door Delftse bloggers. Dit geeft je een mooie manier om Delft nog beter te ontdekken en leren kennen. Bijvoorbeeld waar je de leukste speeltuinen vindt, hoe het is om de Botanische Tuin te bezoeken met kinderen, maar ook hoe je kekke foto’s maakt van je kinderen en welke kinderboeken leuk zijn om te lezen. Veel lees plezier!

Delftse bloggers

De bloggers van Bloei hebben allemaal een band met Delft. Ze wonen er, werken er, of ze zijn er zelfs geboren! Dat laatste betekent dat je ze zich dan een heuse Delvenaar (geboren en getogen in Delft) mogen noemen in plaats van een Delftenaar (wonend in Delft). Ook hebben ze allen jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar oud. Hieronder stellen ze zich stuk voor stuk voor. De meeste Bloei Bloggers zijn trouwens ook te volgen op Instagram en sommigen hebben ook een eigen website, hier kun je naartoe doorklikken via de icoontjes onder hun biografie.

PS. Heb je affiniteit met schrijven, woon je in regio Delft en heb je interesse om ook Bloei Blogger te worden? Stuur dan een berichtje naar contact@bloei.info. We vinden het trouwens ook leuk om een vader of opa toe te kunnen voegen aan ons team!