Contact met Bloei

Bloei is dé website voor meer informatie over Delft met kinderen. Je vindt op deze website enerzijds de Bloei Gids, gevuld met de leukste en handigste adresjes. Anderzijds kun je hier Bloei Blogs lezen, fijne artikelen geschreven door onze bloggers over alles wat er te doen en te beleven is in Delft en omgeving.

Het contactformulier op deze pagina is zowel te gebruiken voor volgers van Bloei, als voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in een samenwerking. We staan we ook open voor pers en persberichten. Je kunt natuurlijk ook direct mailen via contact@bloei.info.

Informatie over Delft met kinderen

Bij Bloei werken we hard aan zowel de Bloei Gids als de Bloei Blogs. We horen echter ook heel graag wat jij van Bloei vindt! Heb je bijvoorbeeld vragen over of voor Bloei. Of heb je een leuke tip die je graag met ons wilt delen. Mis je misschien bepaalde informatie over Delft met kinderen op de website. Of heb je een leuk idee voor de website? Neem dan contact met ons op, dan reageren we zo snel mogelijk terug!

Zakelijk

Bloei werkt graag samen met bedrijven en organisaties uit Delft en omgeving, of die een andere link met de regio hebben. Ten eerste is het bijna altijd mogelijk om vermeld te worden in de Bloei Gids. Ten tweede staan we altijd open voor verdere samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld eens aan een review, winactie of deelname aan het Kadootje van Bloei. Op de pagina Samenwerken staat meer informatie vermeld en schroom daarnaast niet om contact op te nemen met een ander leuk idee, we staan hier altijd voor open.

Pers

Persberichten, nieuwtjes of uitnodigingen voor evenementen zijn van harte welkom in onze inbox! We vinden het daarnaast ook altijd leuk als er iets over Bloei geschreven wordt. Zijn er extra vragen, we beantwoorden ze graag. We horen het bovendien graag terug als we ergens in de media vermeld (zullen) worden!

Contactformulier

14 + 5 =