Kadootje van Bloei

Elke maand verloten we het Kadootje van Bloei onder iedereen die een reactie heeft achter gelaten op de website www.bloei.info. Dit kan zowel een reactie onder een profiel in de Bloei Gids zijn, maar ook onder een Bloei Blog. Het Kadootje van Bloei is een tasje gevuld met kleine kadootjes en kortingsbonnen van lokale ondernemers. De winnaar wordt elke maand bekend gemaakt op de Facebook pagina van Bloei Delft.

Jouw mening is waardevol!

Deze website kunnen we extra waardevol maken met jouw hulp! Als jij als ouder jouw ervaringen en tips achterlaat voor andere ouders dan helpen we elkaar namelijk weer een stapje verder! Was bijvoorbeeld het personeel in dat ene restaurant zo kindvriendelijk? Of heb je zo genoten van de dansles? Of heb je toch een kritische opmerking over een zwangerschapsmassage? Om onze waardering voor jouw hulp te laten zien willen we je graag bedanken met een kadootje van Bloei! Een tasje gevuld met mooie of handige spulletjes en kortingsbonnen van lokale ondernemers. Deel het met ons, en deel het met andere ouders!

Ophaalpunt

Heb je het Kadootje van Bloei gewonnen? Dan ontvang je hier een persoonlijke email over. Je kunt het Kadootje vervolgens ophalen bij het Bloei ophaalpunt in de binnenstad van Delft: Womanhood Studio aan de Schoolstraat 28. Ze zijn vaak open, maar het wordt gewaardeerd als je via 06-2442 9995 (app/bellen/sms) laat weten wanneer je komt. Als er namelijk een massage of consult plaats vindt in de studio dan kan het zijn dat de deur dicht is in verband met privacy.

Kadootje van Bloei

Per maand wordt onder alle nieuwe reacties die op Bloei worden achtergelaten een kadootje van Bloei verloot! Daarnaast worden ze ook uitgedeeld als we namens Bloei aanwezig zijn op een event. We kijken ernaar uit de tasjes te mogen overhandigen aan jou! Op dit moment wordt het Kadootje van Bloei mede mogelijk gemaakt door: