Samenwerken

Bloei werkt graag samen met lokale ondernemers en organisaties in de Delft en omgeving. Hieronder vindt u diverse mogelijkheden en opties om samen te werken. We staan echter altijd open voor uw eigen ideeën rondom een samenwerking!

Vermelding op Bloei

Staat uw onderneming of organisatie nog niet op Bloei vermeld? Biedt u diensten aan voor ouders en/of kinderen van 0-12 jaar oud in of rond Delft? Stuur ons dan bericht via contact@bloei.info

Dan plaatsen we de informatie rondom uw organisatie op een persoonlijke profielpagina binnen de Bloei databank. Deze vermelding op Bloei is verder kosteloos. Bloei heeft namelijk als missie om ouders in en rond Delft zo volledig mogelijk te kunnen informeren. Daarom streven we naar een zo compleet mogelijke website waar informatie laagdrempelig te raadplegen is. Voor een premium profielpagina vragen we eenmalig €25,- excl btw. Voor meer informatie over een premiumprofiel kunt u hieronder verder lezen onder het kopje ‘premiumprofiel’. 

Bloei Agenda

Organiseert u een evenement of workshop relevant voor de doelgroep van Bloei dan kunt u uw evenement toevoegen aan de Bloei Agenda. Deze agenda is gedeeltelijk te vinden onderaan de homepage van Bloei, daarnaast is de gehele agenda te vinden voor bezoekers op de pagina Agenda, waar naar toe door te klikken is vanuit het hoofdmenu. U kunt uw event toevoegen door het formulier in te vullen dat u vindt door het drukken op de knop ‘Post your Event’. Na het indienen ontvangt u een bericht als uw event is goedgekeurd en doorgeplaatst in de Bloei Agenda.

[ai1ec_interactive_frontend]

Blijf op de hoogte – zakelijke nieuwsbrief

Als uw bedrijf vermeld staat op www.bloei.info dan ontvangt u 1x per jaar een mailing rondom Bloei. Wilt u tussentijds op de hoogte blijven van ontwikkelingen en samenwerkingen dan kunt u zich inschrijven voor de zakelijke nieuwsbrief van Bloei. Deze zal ongeveer 4 tot 6 keer per jaar verstuurd worden. U kunt zich hier inschrijven.

Wilt u niet meer de jaarlijkse mailing ontvangen dan u zich ten allen tijde uitschrijven. Lukt dit niet via het nieuwsbrief systeem, laat dat dan even weten via contact@bloei.info.

Persberichten & uitnodigingen

We vinden het leuk om op de hoogte gehouden te worden van uw nieuws rondom lokale en regionale evenementen, locaties, activiteiten, cursussen, producten en meer. Persberichten en uitnodigingen voor events ontvangen we graag en kunt u sturen naar contact@bloei.info.

 

Adverteren

Bloei biedt verschillende mogelijkheden om uw producten, diensten of locatie onder de aandacht te brengen. Onze doelgroep zijn (groot)ouders met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar woonachtig in en rond Delft. Daarnaast informeren we ook dagjesmensen en vakantiegangers die met hun kinderen richting Delft komen.

Hieronder vindt u een aantal mogelijke vormen van adverteren op Bloei. Maakt u in 1x gebruik van meerdere advertentievormen, dan ontvang u een korting van 10% over het totaalbedrag. Heeft u nog een ander idee, suggestie of voorstel rondom advertentiemogelijkheden, laat het ons dan weten! NB. alle tarieven zijn exclusief btw.

 • Vermelding (eenmalig) in de nieuwsbrief: €15,-
 • Vermelding (eenmalig) op social media (Instagram, Facebook, Twitter): €10,-
 • Logo op rechterzijkant homepage per maand: €5,-
 • Premium profielpagina op Bloei: €25,-
 • Flyer of goodie in ‘het kadootje van Bloei‘: €25,- (flyer) of €7,50,- (goodie) per 50 tassen
 • Advertorial op basis van eigen aangeleverde tekst & afbeeldingen: €40,-
 • Advertorial geschreven door Bloei: €60,-
 • Vermelding van profielpagina op homepage: €10,- per maand
 • Review van uw product, dienst, workshop of evenement: gratis
 • Winactie via social media: €20,- (kan ook in combinatie met advertorial)

> Premium profielpagina

Elk bedrijf en organisatie passend bij de doelgroep van Bloei krijgt kosteloos een eigen profielpagina. Wilt u uw profielpagina uitbreiden en extra aantrekkelijk profileren, dan kunt u kiezen voor een Premium profielpagina. Uw profielpagina wordt SEO geoptimaliseerd zodat hij goed gevonden wordt in zoekmachines. Ook wordt uw premium profielpagina extra gepromoot door een vermelding op de homepage gedurende een maand lang (in overleg met u wordt de periode bepaald) en het profiel wordt vermeld op social media. De eindredactie ligt wel altijd bij Bloei. Een voorbeeld van een premium profielpagina op Bloei is die van Exploring Delft. Afhankelijk van uw bedrijf en wensen wordt de standaard informatie in uw profiel aangevuld met:
 • uw bedrijfslogo met doorkliklink
 • vermelding van uw e-mailadres, telefoonnummer en extra websites van uw bedrijf
 • vermelding van een onbeperkt aantal social media kanalen in plaats van maximaal 2
 • Er is ruimte voor 6 extra items, zoals:
  • extra afbeeldingen
  • uw bedrijfspromovideo (dit zijn 2 items)
  • een banner
  • extra tekst en informatie
  • een leuk weetje erbij in een box, zoals “de wifi toegangscode vind je op onze menukaartkunt”
  • openingstijden
  • verkooppunten van uw product(en)
  • het gezicht/team achter uw bedrijf uitlichten
  • achtergrond informatie
  • we staan open voor andere ideeën en wensen om in te voegen

> Kadootje van Bloei

Bezoekers van Bloei kunnen onder alle profielpagina’s een reactie, opmerking of recensie achterlaten. Maandelijks wordt er onder alle bezoekers die een reactie achterlaten een cadeautje verloot in de vorm van een tasje gevuld met informatie en goodies van organisaties vermeld op Bloei. Daarnaast worden ze verspreid aan ouders via partners van Bloei en op evenementen waar Bloei aanwezig is. Met het kadootje van Bloei willen we ouders nog beter van dienst zijn en we vinden het leuk om ouders in het zonnetje te zetten door hen iets kado te geven. Het toevoegen van uw flyer aan het tasje kost €25,- en het toevoegen van een goodie of kortingsbon (& uw flyer) kost €7,50. Deze prijsverschillen zijn gekozen om bedrijven te stimuleren om te kiezen voor het vullen van het tasje met goodies en bonnen in plaats van een flyer, zodat het echt een cadeautje wordt om uit te mogen delen aan ouders.

> Plaatsing van advertorial

Wilt u uw bedrijf, locatie, dienst of evenement extra onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan een advertorial in de vorm van een artikel. Op basis van uw eigen tekst en afbeeldingen (of video) plaatsen we de advertorial onder het kopje ‘blog’ en wordt deze een maand uitgelicht op de homepage. Bij bepaling van de inhoud van de advertorial bekijken wat interessant is voor de bezoekers van Bloei en wat u als opdrachtgever vermeld wilt hebben in de advertorial. De datum van de plaatsing wordt bepaald in overleg en de advertorial blijft minimaal een jaar online staan. De advertorial bevat maximaal 3 doorkliklinks. Wij kunnen ook de advertorial voor u schrijven. Dan zijn de kosten €60,- in plaats van €40,-. Bovenaan het artikel wordt de tag geplaatst “advertorial” in verband met de reclamecode social media. Voorbeelden van advertorials kunt u hier bekijken.


> Plaatsing van een review

Heeft u een (nieuw) product organiseert u een evenement of workshop die u wil laten reviewen? Wij schrijven hier graag een mooi artikel over. Omdat we onze mening en ervaringen zo objectief mogelijk willen laten zijn vragen we hier geen geld voor, behalve het beschikbaar stellen van uw product of entree tot uw event. De datum van de plaatsing van de review wordt in overleg met u bepaald en de advertorial blijft minimaal een jaar online staan. Bovenaan de review zullen wij in verband met de reclamecode social media de tag ‘review’ vermelden. Voorbeelden van reviews kunt u hier bekijken.

> Winactie

Winacties ontvangen vaak veel aandacht, want iedereen vindt het wel leuk om wat te winnen! Heeft u een product of dienst die wij kunnen verloten onder onze volgers op social media dan kunnen we via onze social media kanalen een winactie voor u organiseren. Een winactie vormt een goede combinatie met een advertorial. Als u ervoor kiest om deze opties te combineren dan kost dit samen €45,-. Bij het samenvoegen van deze opties vervalt de 10% kortingsmogelijkheid hierover. Voorbeelden van winacties kunt u hier bekijken.

Een banner van Bloei

Een heleboel ondernemers hebben het op social media al vermeld: “We staan op Bloei! Laat anderen weten wat je van ons vindt en laat een reactie achter onder ons profiel op Bloei met je bevindingen en tips. Bedankt! P.S. Je maakt hiermee ook meteen kans op het Kadootje van Bloei van deze maand!

De ondernemers die dit al gedaan hebben zijn ook degenen met profielen waar vaker reacties onder worden achtergelaten of waar vaker de ‘1 tot 5 sterren beoordeling’ is gegeven. Kijk bijvoorbeeld naar het profiel van Avontura Delft en Muziek op Schoot. De persoonlijke meningen van ouders maakt platform Bloei Delft nog waardevoller voor andere ouders om te bezoeken.

Om jullie als ondernemer te helpen je bezoekers en klanten te wijzen op de mogelijkheid om op Bloei te laten weten wat ze vonden van jouw locatie of diensten, hebben we een banner gemaakt. Je kunt deze downloaden door op de banner te klikken en dan op te slaan op je computer. De banner kun je op uw website of nieuwsbrief plaatsen of op uw social media kanalen delen, inclusief doorkliklink naar uw profiel op Bloei! Heeft u hier vragen over? Laat het dan even weten!

Bloei Banner
Google Analytics Bloei

Statistieken website dd 17 juni 2017

 • Unieke bezoekers (users): ±1200
 • Pagina’s bekeken (page views): ±4000
 • Aantal sessies: ±1500
 • Duur van bezoek: 2.35 minuten
 • Aantal bezoekers uit Delft 37%
 • Andere bezoekers o.a. uit Den Haag, Amsterdam, Nootdorp, Rotterdam, Pijnacker, Delfgauw, Rijswijk, Zoetermeer
 • Leeftijd van meeste bezoekers: 35-44 jaar: 44%  en 25-34 jaar (30%)
 • 86% van de bezoekers is vrouw
Statistieken media kanalen Bloei

Statistieken social media d.d. 17 juni 2017

 • Facebook: 590 likes/601 volgers
 • Facebook bereik afgelopen 28 dagen: 12.585 personen
 • Facebook fans:
  • 94% vrouwen
  • 34% is 25-34 jaar en 34% is 35-44 jaar
  • 55% komt uit Delft (andere volgers komen o.a. uit Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Delfgauw, Den Hoorn en Pijnacker)
 • Instagram: 383 volgers, 6020 weergaven in een week
 • Twitter: 179 volgers

Je vindt Bloei ook op social media