Disclaimer & Voorwaarden

Onderstaande tekst is van toepassing op de website www.bloei.info, reguliere en zakelijke nieuwsbrief, de Twitter, Instagram en Facebook accounts van Bloei.
Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Bloei niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de site. Bloei kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die voortkomt uit het gebruik en/of de onbereikbaarheid van de website.

Beweringen en meningen, geuit in artikelen, blogs en mededelingen op de pagina’s van deze site, zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van Bloei. Bloei kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan en is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade die mogelijk voortvloeit uit de betreffende uitingen.

Nieuwsbrief
Onderaan iedere nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om uw persoonsgegevens (naam & mailadres) aan te passen of om u af te melden voor de nieuwsbrief. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Uw gegevens worden alleen gebruikt om de nieuwsbrief te aan u te kunnen versturen.

Foto’s
Op de website, nieuwsbrief en social media accounts van Bloei wordt gebruik gemaakt van foto’s. Wij plaatsen alleen foto’s die rechtenvrij zijn, waar we toestemming voor hebben om die online te plaatsen en vragen altijd na of eventuele personen op de foto toestemming hebben gegeven voor online gebruik van de foto. Als er een fotograaf bekend is, vermelden wij zijn/haar naam bij de foto. Wij zijn met name erg voorzichtig met het online plaatsen van foto’s van kinderen.

Wij werken echter samen met veel partijen van wie we ook foto’s toegestuurd krijgen. Voor zover dit in ons bereik ligt zorgen we ervoor dat foto’s die we van derden ontvangen aan dezelfde voorwaarden voldoen als hierboven omschreven. Mocht u toch een foto tegenkomen waar u en/of uw kind op staat waar onverhoopt geen toestemming voor is gevraagd deze te maken en/of online te plaatsen of als u deze toestemming wil intrekken dan kunt u contact met ons opnemen om deze te verwijderen. Ook als u fotograaf bent en uw foto onrechtmatig geplaatst zien via de kanalen van Bloei dan kunt u contact opnemen en zullen wij de foto verwijderen.

Algemene voorwaarden deelname winacties
Door jouw deelname aan winacties ga je er mee akkoord dat, wanneer je de winnaar bent, je e-mailadres wordt doorgegeven aan het bedrijf dat de winactie ter beschikking stelt. Wij zullen echter nooit adresgegevens doorspelen aan andere bedrijven.

Winnaars van winacties op Bloei worden na afloop gecommuniceerd via social media en nieuwsbrief. De winnaars krijgen ook persoonlijk bericht.

Als de prijzen beschikbaar worden gesteld door externe bedrijven dan kan het zijn dat zij de prijs direct verzenden aan de winnaar. Bloei zit daar niet meer tussen. Wel doen wij ons best om dit snel en goed te laten verlopen. Wij zijn echter niet aansprakelijk te stellen voor leveringsproblemen en/of het eventueel niet afhandelen van de winactie door het externe bedrijf.

Deelnemers kunnen slechts eenmaal meedoen aan één en dezelfde winactie. Tenzij anders beschreven bij die specifieke winactie. Bloei mag deelnemers uitsluiten van deelname, wanneer een persoon voor een winactie meerdere keren meedoet, maar dan onder een ander e-mailadres of een andere naam. We stellen als voorwaarde om kans te maken op de prijs dat je woonachtig bent in Delft of regio Delft (Den Hoorn, Delfgauw, Ypenburg, Rijswijk, Schipluiden, Pijnacker).

Deelnemers aan winacties moeten minimaal 18 jaar van leeftijd zijn.

Een actie mag altijd, zonder opgaaf van redenen, stopgezet worden door Bloei.

Bij het meedoen van een winactie wordt je e-mailadres ingeschreven in onze mailinglijst. Wij versturen een nieuwsbrief die je zal ontvangen. Ten alle tijden kan het lidmaatschap opgezegd worden. Doe je weer opnieuw mee aan een winactie dan staat hij opnieuw weer ingeschreven.