Café & Lifestyle

Pleck Delft
Voldersgracht 17A
2611 EV Delft

pleck@ziggo.nl
015-8892288

www.pleck.eu

Pleck Delft

Extra informatie

In Pleck hangt een gezellige sfeer. De ruimte voelt open aan en het groen van de planten steekt mooi af tegen de witte wanden. Zie je iets moois staan? Dan is de kans groot dat het te koop is. Pleck staat namelijk vol unieke items, veelal gemaakt door ontwerpers uit Delft. Op de kaart vind je koffiespecialiteiten, huisgemaakte taart, (warme) lunch, soep, high tea, bijzondere drankjes zoals Fritz Kola en Bundaberg.

Ook al lijkt Pleck niet direct opgezet voor gezinnen, eigenaresse Anita Vlekke verwelkomt juist heel graag ouders en kinderen. Voel je dus zeer welkom om hier iets te komen eten, drinken, een luier te verschonen en/of naar het toilet te gaan met de kids.

  • Tip 1: als je helemaal voorin gaat zitten kun je lekker naar buiten kijken naar de voorbijgangers aan de gracht. Natural entertainment for kids 🙂
  • Tip 2: Als je helemaal achterin gaat zitten, dan zit je niet in de buurt van de splitleveltrap of de producten die Pleck verkoopt. Vooral handig voor ontdekkende en nieuwsgierige kinderhandjes die de producten als speelgoed zien ;-).

Volg op Social Media

Leuk voor kinderen bij Pleck

Bij Pleck hebben we altijd een mand met speelgoed klaar staan voor de kinderen, inclusief kleurplaten. We hebben kinderboekjes, voorleesboekjes en blokken voor de jongsten.

Bij Pleck kun je altijd even binnenlopen om gebruik te maken van onze verschoningsplek! Anita Vlekke

Eigenaar, Pleck Delft

Lekker voor kinderen bij Pleck

Dorstlessers bij Pleck

  • Babychino (kinderkoffie) met chocola en mini-marshmallows
  • Fristi en Chocomel
  • Flesjes biologische appelsap

Smullen bij Pleck

  • Kindertosti met ham en kaas (en ketchup)
  • Tosti Nutella met fruit

Natuurlijk….

  • Kunnen flesjes met babymelk worden opgewarmd bij Pleck
  • Biedt Pleck moeders een plek om borstvoeding te geven
Ben jij wel eens bij Pleck Delft geweest of heb je er iets gekocht? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze locatie!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *