Speelgoedwinkel

Poppedijn
Buitenwatersloot 35
2613 TA Delft

www.poppedijn.nl

Poppedijn

Extra informatie

Al sinds 1985 beheren Anca van der Elsken en haar man Maarten Heikens dit speelgoedparadijs aan één van Delfts rustieke grachten. De kindertjes die destijds met hun ouders meekwamen, komen nu als kersverse ouder voor hún kinderen speelgoed kopen. Die jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat de deskundigheid van de adviezen over speelgoed, opvoeding en de ontwikkeling van het kind de essentiële kern van Poppedijn zijn geworden.

Assortiment
Poppedijn is een speciaalzaak voor houten speelgoed. Daarnaast hebben ze ook speelgoed van andere materialen, waarbij de duurzaamheid van het speelgoed voorop staat, niet alleen in de productiewijze maar ook in de levensduur. Daarnaast verkopen ze goede kinderboeken, accessoires voor op de seizoenstafel, verjaardagsringen en items om de kinderkamer in te richten.

Bloei tip: Je kunt bij Poppedijn ook buitenspeelgoed, spellen en themakisten huren voor kinderfeestjes!

Ben jij wel eens bij Poppedijn geweest of heb je er iets gekocht? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze winkel! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *