Café & restaurant

‘t Postkantoor
Hippolytusbuurt 14
2611 HN Delft

www.postkantoordelft.nl

't Postkantoor

Extra informatie

Van 1890 tot 2005 heeft het postkantoor aan de Hippolytusbuurt gezeten. De naam ‘t Postkantoor van dit café-restaurant herinnert je hier nog aan. Je kunt er terecht voor lekker hapjes en drankjes voor de lunch, het diner of tussendoor. Buiten in de binnentuin zijn er loungebedden waar je zelf lekker op kunt relaxen, samen met je baby. Ook staan er fijne schommelstoelen. De verschoonruimte is ook goed verzorgd bij ‘t Postkantoor!

Voor kinderen hebben ze op het lunchmenu een ‘broodstokje of boterham met jam, pindakaas of chocoladepasta’. Maar een tosti behoort ook tot de mogelijkheden.

Ben jij wel eens bij ‘t Postkantoor geweest? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze locatie! 

2 Reacties

 1. Thanee

  Totaal niet kindvriendelijk!!!
  Twee keer geweest met mijn kinderen, twee keer weggekeken & klant ontvriendelijk behandeld! De laatste keer op een zeer rustige middag ( 4 tafels bezet ) werd zelfs gevraagd :” kunt u uw kinderen stil houden ” alsof er een knop op zit??!!( dit terwijl ze heerlijk in de kinderstoeltjes zaten en de grootste lol hadden om elkaar ) Begrijp mij niet verkeerd , als mijn kinderen zich daar als twee draken hadden gedragen had ik zelf ook niet op mijn gemak gezeten en had ik zelf de keuze gemaakt om weg te gaan. Dit alles gebeurde ook nog eens onder het toezicht oog van de eigenaresse ( deze dame heeft zelf ook kinderen ) beide keren! Kortom; gemiste kans! Ik & mijn vriendinnen ( allemaal kersverse mama’s ) gaan hier nooit meer heen!

  Antwoord
 2. Wendy

  Wat vreemd! Ik heb een tegenovergestelde ervaring bij ‘t Postkantoor. Kwam er in de zomer zeer regelmatig met mijn toen 6 maanden oude dochtertje en we voelden ons altijd welkom. Ik kan me zelfs nog 1 specifieke situatie herinneren: ik gaf borstvoeding, dat duurde allemaal wat langer en daardoor lukte het me niet om mijn koffie te drinken. Die was inmiddels afgekoeld. De serveerster bood mij uit zichzelf een nieuwe aan. Ook de andere keren vond ik de medewerkers gastvrij. Ik ben benieuwd hoe het nu is, mijn dochter maakt inmiddels ook wat meer kabaal, dus ik ga binnenkort weer eens langs.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *