Praktijk Elon

Bij Praktijk Elon kun je terecht voor speltherapie (o.a. Theraplay), Rots en Watertrainingen en workshops/cursussen over hechting. Wanneer (ingrijpende) gebeurtenissen of (psychische) problemen de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind belemmeren, kan speltherapie spelenderwijs een oplossing bieden. Speltherapie is voor kinderen tussen de 3-12 jaar, maar ook voor mensen met een beperking die zich beter kunnen uiten via spel. Theraplay is voor zwangeren en moeders met kinderen vanaf baby tot 12 jaar.

Rots & watertrainingen
Rots & Water is een weerbaarheidstraining en een sociale vaardigheidstraining. Het is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar die meer voor zichzelf mogen leren opkomen of voor kinderen die juist hulp nodig hebben om zich te leren beheersen. Rots en Water is een wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek.

Speltherapeute Ilse Stelma werkt zowel ambulant (bijvoorbeeld op de school van uw kind) als in haar eigen praktijk in Rotterdam Noord. Haar werkgebied beslaat Delft, Rotterdam, Den Haag, het Westland en omstreken.

Speltherapie

Praktijk Elon
Bergselaan 66b
3073CB Rotterdam

www.praktijkelon.nl

Praktijk Elon

Ben jij wel eens bij praktijk Elon geweest met je kind? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze praktijk!