Praktijk Trotse Moeders

Marga van Holsteijn van Praktijk Trotse Moeders helpt moeders bij het werkelijk oplossen van hun opvoedvragen. Marga is holistisch gezinstherapeut en heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in ‘Individuele Opvoedopstellingen’ en ‘Spiegelkind’. Dit zijn zowel krachtige als liefdevolle methodieken waardoor ouders weer meer verbinding, harmonie en plezier in de gezinssituatie kunnen ervaren.

Marga maakt geen gebruikt van etiketten of labels. Voor haar zijn alle kinderen uniek en bijzonder, net als hun moeders. Ze kijkt daarom naar wat elk kind in welke situatie nodig heeft, en hoe dit vervolgens bereikt kan worden.

Desondanks haar jarenlange werkervaring met kinderen, richt ze zich in haar praktijk toch op de ouders, en dan vooral op de moeders. Dit heeft ze zo gekozen omdat ze heeft gemerkt dat werken met alléén de kinderen meestal geen structurele oplossing biedt. Kinderen zijn namelijk zó met hun ouders verbonden dat er altijd een wisselwerking is. Daarom helpt zij de kinderen nu door hun moeders te ondersteunen.

Praktijk Trotse Moeders is er voor bewuste moeders met kinderen van 4 tot 14 jaar. Deze moeders staan ten eerste open voor een ‘andere’ kijk op de opvoedvraag en zijn daarnaast ook bereid om naar zichzelf te kijken.

In 2017 heeft Marga samen met gezins- en kindercoach Delia van Tilburg uit Den Haag de online opvoedcursus Opvoeden met Plezier gelanceerd. Door deelname aan deze cursus word je je aan de ene kant bewust van de wisselwerking tussen jou en je kind. Daarnaast geeft het je aan de andere kant ook inzicht in het gedrag van je kind zelf. De online cursus kun je op elk moment starten en is vanuit huis te volgen.

Holistisch gezinstherapeut

Praktijk Trotse Moeders
Insulindeweg 262
2612 EN Delft

www.praktijktrotsemoeders.nl

Praktijk Trotse Moeders

Ben jij wel eens bij Praktijk Trotse Moeders geweest voor een consult of workshop? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over Praktijk Trotse Moeders!