Massage & Coaching

Praktijk ROOS (Rust, Ontspanning, Ontwikkeling, Stimulans)
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT Delft

2e locatie
Dr. J. de Koninglaan 21
2636 BZ Schipluiden

www.praktijkroos.com

Praktijk ROOS Delft

Praktijk ROOS Schipluiden

Extra informatie

Zwangerschapsmassage
Rosalie schippers is gespecialiseerd in zwangerschaps-massage. De massage is zacht, prettig en een effectieve voorbereiding voor de bevalling! Zwangerschaps-massage kan bijdragen aan de verlichting van pijn in de (onder-)rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen. Door de speciale zwangerschapstafel kan je heerlijk op je buik liggen.

Babymassage
Baby’s vinden het heerlijk om aangeraakt te worden. Gelukkig maar, want in Praktijk ROOS zien ze aanraking als een levensbehoefte. Er is uit onderzoek gebleken dat baby’s die gemasseerd worden beter groeien en beter in hun vel zitten. Naast dat je leert masseren is het ook erg gezellig om met andere mama’s ervaringen uit te wisselen. Babymassage is geschikt voor baby’s tot ongeveer negen maanden of totdat je baby kan kruipen.

Kindermassage
In het dagelijks leven wordt er veel van kinderen verwacht. De eigen ontwikkeling gaat op hoge snelheid en dit leidt soms tot onrust, spanningen, fysieke klachten, slapeloosheid of gedragsproblemen. Studies wijzen uit dat wanneer kinderen regelmatig gemasseerd worden, ze intensiever spelen, rustiger slapen, productiever en minder agressief zijn. Het is heel belangrijk, om het kind een goed afgestemde massage te geven, waarbij het gaat om een zachte en ontspannen aanraking. De massage zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig en geaccepteerd voelen. Kindermassage is voor elk kind mogelijk.

Ben jij wel eens bij Praktijk ROOS geweest of heb je er iets gekocht? Wat vond je ervan? Laat hieronder een bericht achter zodat andere ouders kunnen meelezen met jouw ervaringen en tips over deze praktijk! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *